Сервиз – професионален  за ремонт и поддръжка на битови климатици,централни климатици,промишлени климатици

Сервиз – изключителен професионализъм на достъпни цени. Това са основните цели на Нивас 5- климатичен сервиз. Ние работим с битови климатици, централни климатици и промишлени климатици. С всеки изминал ден климатичните инсталации се превръщат от лукс в необходимост.

Както всяка техника, различните модели и марки климатици покриват различни изисквания и нужди на крайния потрибител. Като комбинация от електронна, механична и хладилна част, климатиците са специфичен вид техника, която се нуждае от своевременна профилактика и поддръжка, извършвана от специалисти или специализиран сервиз, която да осигури икономична работа и дълготрайна експлоатация.
Сервиз-Нивас 5 – професионален сервиз за климатици Екипът на Нивас 5 климатичен сервиз може да ви бъде полезен при проблеми с климатика от всякакво естество. Извършваме диагностика – определяме цялостното състояние на климатични системи. Консултации при необходимост от подмяна на всякакъв вид филтри. Сервизните техници от Нивас 5 климатичен сервиз извършват  цялостна профилактика на климатици и климатични инсталации. Ремонт и сервиз на климатици на адрес или при необходимост в сервиза ни. Сроковете за изпълнение на ремонтните дейности са изключително кратки, поради богатия асортимент на резервни части. Резервните части са с доказан произход и всяка резервна част е с гаранция, която се покрива от нашия сервиз. Цените на услугите

Професионален сервиз за климатици

Климатици със следните марки могат да бъдат обслужени от нашия сервиз:

Daikin, Panasonic, Samsung, Hitachi, Mitsubishi heavy, Mitsubishi Electric,Fujitstu, General, Fuji, Osaka, Midea, Haier, Neo, Toshiba,Lg, Sharp, Trane, Kobe, Gree, Starway, Elite, Nippon, Toyotomi,
Carrier, McQuay, Hyundai, Beko, Sang, Artcool, Sanyo, Deawoo,
Housel, Tycoon, Whirpool и др.

От нашия сервиз се обслужват успешно и марки климатици, които не са споненати по-горе.Така че, ако не сте прочели марката на Вашия климатик, не се колебайте и ни потърсете.

 

София - Сервизна база за ремонт на климатици

Телефони за връзка :

  • 0876 77 22 30
  • 0877 22 33 39