Диагностика на климатици в София и ремонт на адрес.

Посещение на адрес, професионален сервиз и ремонт на адрес в рамките на един час.

През 2021г. вече 9 години продължаваме да подобряваме качеството на всички услуги, свързани със сервиз на климатици в София. Успяваме да спечелим доверието и благодарността на стотици клиенти без увеличиличение на цените! Ние сме Нивас 5 сервиз за климатици.

Диагностика на климатици в София, в рамките на същия ден на заявката? Да, възможно е. Всеки ден, техниците ни посещават за диагностика и профилактика от 15 до 30 адреса в град София. По-голяма част от климатиците успяваме да ремонтираме веднага на адреса на клиента. Ремонтираме битови, промишлени и централни климатици. Често решаваме проблеми, свързани с автоклиматици и климатици на селскостопанска или строителна техника.

За да преложим отлични услуги свързани със сервиз на климатици в София ние сме осигурли много голямо разнообразие от инструменти и материали на техниците, които да подсигурят бърза и точно диагностика на климатици в София. Всички резервни части са чисто нови и имат съответната гаранция.

Важно нещо за всеки сервиз за климатици е комуникацията между техниците и сервизния център. Всички мобилни групи за сервиз на климатици в София разполагат с постоянен достъп от телефоните си до сервизната инфорамция на сервизната база и онлайн връзка със своите колеги, което изкючително важно за успешните диагностика и  ремонти на голяма част от климатиците. Раговорите с клиентите и получаването на необходимата информация са в помощ на техниците ни, това им помага за определяне на времето или кога точно се е появил проблема с климатичната система, съответно от какво може да е провокиран.

За точна диагностика  използваме огромна база данни. Това помага за разчитането на грешките и отклоненията от  нормалната работа на всички марки климатици които фигурират в сервизната база данни.

Потърсете ни ако климатикът Ви е от следните марки:

Японски марки :  Mitsubishi electric, Mitsubishi heavy, Fujitsu, Fuji electric, General, Daikin, Sharp , Sanyo, Panasonic, Hitachi  и други

Корейски марки: Samsung, LG и други

Китайски марки : Haier, Midea, Hisense, Finlux, Neo, Tesla и други

За да избегнете бъдещи проблеми с климатичната система е препоръчително превантивно да бъде извършвана профилактика. Профилактирането на климатика помага да се поддържа чист, което от своя страна го предпазва от аварии и отклонения от нормалната работа и разход на електроенергия.

Направете заявка за посещение и диагностика или профилактика на 0877223339 или чрез контактната форма на страницата ни за контакти.

Диагностика и ремонт на климатици в София

При проблеми с климатика, не се колебайте да ни се обадите. Ние ще посетим вашия адрес и ще направим професионална диагностика на вашия климатик. Нивас 5 сервиз е с повече от 11 години опит в сервиз и поддръжката на климатици. Имаме хиляди доволни клиенти. Сервизните техници са клафицирани и оборудвани с най-съвременнета техника и инструменти за диагностика и ремонт на всички видове климатици.

Цени за сервиз на климатици:

Посещение и диагностика – 50лв  (за климатици 9000 – 12000 BTU)

Посещение и профилактика – 60лв  (за климатици 9000 – 12000 BTU)

Зареждане с фреон – 22лв-100гр. (За фреони R134, R407C, R410A, R22)

Смяна датчик – 40лв (за климатици 9000 – 12000 BTU)

Смяна на електроника – 100лв. (за вътрешна с мощност 9000 – 12000 BTU)[ /one_half]