Сервиз за климатици – Нивас 5 сервиз.

Търсите сервиз за климатици в София или Пловдив?

Сервиз за климатици-Доверете се на квалифицираните сервизни техници на Нивас 5. На базата на дългогодишния ни опит в сферата на сервиза и поддръжката на климатици Ви предлагаме:

[checklist]

  • Професионално обслужване на най-високо ниво.
  • Конкурентни цени на всички услуги, свързани със сервиз на климатици.
  • Посещение на адреса Ви в удобно за вас време от мобилна група сервизни техници.
  • Безплатни консултации за изграждане, инсталация и поддръжка на климатична техника.

[/checklist]

 

  1. сервиз на климатициСервизните бази на Nivas 5 air conditioning service са оборудвани с професионална техника. Сервизите извършват диагностика и тест на всички модели и марки климатици, предлагани на българския пазар.

 От услугите Ни може да се възползвате и в 

 Професионален сервиз за климатици София

Всички ремонти извършени от сервиз за климатици (Nivas5 service София, Пловдив), се извършват с необходимите специализирани уреди и инструменти.Частите, които  сервиз за климатици (Nivas5 service София, Пловдив), осигурява за необходимите ремонтни дейности са с доказан произход.

Гаранционни условия при сервиз за климатици София.Защо е необходим професионален сервиз за климатици.?

Гаранционните  условия и срокове са различни за различните части и различните марки и модели климатици. Сервиз за климатици (Nivas5 service София, Пловдив)- обслужва гаранционни и извън гаранционни климатици,вентилационна техника,централни климатици,битови климатици,промишлени климатици.Сервиз за климатици  (Nivas5 service София, Пловдив) обслужва успешно всички модели на марката Mitsubishi.Сервиз за климатици  (Nivas5 service София, Пловдив) ,ремонтира и поддържа климатици Daikin,инверторни климатици Daikin,конвенциовални климатици Daikin,централни и битови модели.Климатици с марката Toshiba,инверторни и конвенционални.

Сервиз за климатици – Нивас 5 сервиз извършва сервиз,ремонт и поддръжка на климатици от всички мощности и модели на марката Sharp,като осигурява бърза доставка на резервни части и консумативи.Бързата реакция и професионално мнение, на сервиз за климатици  (Nivas5 service София, Пловдив), могат да ви бъдат полезни и при проблеми с климатици от марката Fujitsu,Fujitsu General или Fuji electric.Сервиз на инверторните модели на климатици от марката Midea изисква голяма база данни за грешки и неизправности.

Сервиз за климатици  (Nivas5 service София, Пловдив) разполага с тези данни и може да Ви бъде полезен при проблеми както с инверторни, така и с конвенционални модели на марката Midea.Климатици Midea,независимо дали битови,централни или промишлени модели могат да бъдат ремонтирани от сервиз на климатици Нивас 5 сервиз.При проблеми с инверторни климатици Samsung, с битови мощности 9 000 BTU,12 000 BTU 18 000 BTU и 24 000 BTU e необходима справка в сервизна информация,която е налична в сервизната база на сервиз за климатици  (Nivas5 service София, Пловдив).Масово срещаните неизправности при битовите модели климатици се отстраняват непосредствено след извършване на диагностика от сервизните техници на сервиз за климатици  (Nivas5 service София, Пловдив).При необходимост от по-специални ремонти климатиците от битов тип се транспортират, тестват и ремонтират в сервизната база на сервиз на климатици Nivas5.Сроковете за изпълнение на ремонта се обявяват след диагностика и зависят от сложността на ремонта и модела на климатика.

Препоръчваме Ви, за безпроблемна експлоатация на Вашият климатик за в бъдеще, да търсите само професионални сервизи за климатици.Нивас 5 – сервиз за климатици покрива в срокове до два дни след заявката Ви градовете София,Пловдив,Пазарджик,Перник,Кюстендил,Враца,Благоевград,Асеновград. Възможност мобилна група да Ви посети и в Драгоман,Ботевград,Самоков,Пирдоп,Чирпан,Панагюрище,Карлово,Троян.Сервиз за климатици Нивас 5 разполага с мобилни екипи и сервизни бази в градовете София,Пловдив.