Професионални решения при проектиране, изграждане, сервиз и поддръжка на климатични инсталации.

Бързо след създаването на компанията през 2012 година екипите ни се доказаха като професионалисти в областта на климатичната техника и бяха оценени от хиляди доволни клиенти. Поради големия интерес на клиентите ни да закупят и да се възползват директно от поддръжката на сервизите на Nivas 5 air conditionig service , компанията е дистрибутор на климатици от марки с доказано качество и контролирано производство.

[checklist]
  • Dakin
  • Mitsubishi Heavy industries
  • Mitsubishi electric
  • Toshiba
  • Fujitsu
  • Sharp
  • Panasonic
  • и други
[/checklist]

Инсталацията и сервизната гаранционна поддръжка се извършва от професионални мобилни групи на Нивас 5 климатичен сервиз. Всички сервизни специалисти са професионално подготвени и разполагат с необходимата специализирана техника и материали за извършване на инсталация и сервиз.

 

Нивас 5 климатичен сервизКачественото обслужване в най-кратки срокове е приоритет в дейността на екипа ни. Нивас 5 – климатичен сервиз осигурява адекватни решения на всички проблеми, свързани с климатиците
на нашите клиенти . Нашият екип разполага с достатъчно време за да отговори на всички Ваши въпроси индивидуално.
Разполгаме с голям асортимент от резервни части и консумативи, което спомага бързото извършване на ремонтни дейности.

Всички наши клиенти са получили и ще получават обслужване от най-професионално ниво, на което ние най-много държим. По време на работа с не гаранционни системи, монтирани от колеги, статистиката, която направихме показва, че 50% от клиентите закупили климатици са недоволни от подвеждащ избор на климатик, било то като мощност или марка. Много са недоволните клиенти от магазините, които не са специализирани в продажбата на климатична техника. Това се дължи или на  неадекватна консултация или на невъзможността на големите магазини за смесена техника да поддържат продадените климатици. В повечето случаи, след продажбата клиентите им биват прехвърлени към малки фирми за монтаж и поддръжка  с непрофесионален персонал.

Услугите, които предлагаме са изключително специализирани в сферата на климатизацията.

Nivas 5 air conditioners service 1Нашата мисия е освен да направим клиентите си доволни, да опазваме и околната среда. При климатицизацията през последните години, особено в страните извън ЕС, се изхвърляха доста Флуорни газове, които силно замърсяват и иначе крехкия озонов слой. Всички ние от Nivas 5 air conditioners service,  както и други големи компании от бранша като DaikinToshibaMitsubishi,Panasonic  се стремим изпускането на тези газове (фреоните при климатиците) да се сведе до минимум. Така се надяваме да запазим нашата планета Земя по-чиста за идващите след нас поколения.Nivas 5 air conditioners service.