Цени на услугите

Услугите се извършват само от клалифицирани  специалисти и се изпозлзват само качествени материали,инструменти и техника.

Диагностика

При проблеми с Вашият климатик, сервизните техници ще Ви посетят, на зададен от вас адрес, в удобен за Вас час.За да се установи проблема на климатика Ви е необходима да бъде извършена точна,професионална диагностика.

Цените за диагностика са различни за различните мощности климатици:

  • Посещение и диагностика на климатик до 12 000 BTU –  цена 40 лв.
  • Посещение и диагностика на климатик от 12 000 BTU до 18 000 BTU – цена 50  лв.
  • Посещение и диагностика на климатик над 18 000 BTU до 24 000 BTU–  цена 60 лв.
  • Посещение и диагностика на климатик над 24 000 BTU – цена 80 лв.

След диагностика на климатика Ви техниците са длъжни да Ви разяснят причинете и последствията на повредата ,и да обсъдят с Вас начините за нейното отстраняване. Единствено Вие решавате дали да последват ремонтни дейности и подмяна на части,като преди това техниците  са Ви запознали с подробностите и цените на ремонта.

Профилактика

Когато гаранцията на Вашия климатик е изтекла, на климатика Ви не са извършвани профилактични прегледи,почиствания,зареждания с фреон,тогава на Ви е необходима профилактика.За да извършат профилактика на климатика Ви сервизните техници,ще посетят адреса Ви в удобен за Вас час. Цените за профилактика са различни за различните мощности климатици. 

За да се запознаете какво включва профилактиката натиснете ТУК

  • Посещение и профилактика на климатик от 9 000 BTU до 12 000 BTU – 60 лв.
  • Посещение и профилактика на климатик от 12 000 BTU до 18 000 BTU – 80 лв.
  • Посещение и профилактика на климатик от 18 000 BTU до 24 000 BTU – 90 лв.
  • Посещение и профилактика на климатик над 24 000 BTU – 130 лв.

Профилактика повишава ефективноста на климатичната система, което намалява разхода на електроенергия и гарантира нормален период на експлоатация. Препоръчваме профилактика да се извършва поне един път в годината.В много от случаите профилактиката предотвратява претоварване на климатика и сериозни ремонти.

Цени за сервиз