Автоклиматици – ремонт и зареждане на най-добри цени в София.

Ние ценим вашето време ! Затова Ви предлагаме уникална услуга-Безплатно посещение на адрес в София.

Знаем колко е неудобно посещение на сервиз през работните дни и чакането пред сервиза в събота, затова през сезон лято 2021 година, Ви предлагаме специална услуга- посещение от мобилна група за зареждане на автоклиматици. Ние ще Ви посетим на домашен или служебен адрес в удобен за Вас час. Ще Ви спестим време и чакане пред сервиза. Цялата пруцедура отнема между 20-40 минути.

Цените и услигите за автоклиматици:

  • Посещение на адрес в София – БЕЗПЛАТНО
  • Диагностика – 20 лв.
  • Гаранция за всяко зареждане
  • Дозареждане  – 60 лв
  • Цялостно зареждане90 лв
  • Проверка на системата с най-новата технология с UV лампа – БЕЗПЛАТНО
  • Зареждане с оцветител, за да се улесни намерирането на пропуски в бъдеще – БЕЗПЛАТНО

Фреонът с който зареждаме е Honeywell внос от Сащ. Повече инфо тук

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ЗА ПОСЕЩЕНИЕ И ЗАРЕЖДАНЕ – 0877-22-33-39

Автоклиматици – пълно обслужване в удобно за Вас време. Автоклиматиците са незаменим източник на комфорт през лятото. За да Ви служи безпроблемно, обаче, автоклиматикът се нуждае от навременна поддръжка и профилактика. За да сте сигурни, че автоклиматикът Ви няма да откаже в най-неподходящия момент, например на път за морето, ние Ви гарантираме, че ще Ви бъдем полезни за неговата профилактика и ремонт.
Автоклиматици - зареждане
На всички клиенти, които ни се довериха преди Вас, доказахме, че сме професионалисти в ремонта и сервиза на автоклиматици. При всички автоклиматици, както и при всички климатици, за да работят нормално в системата им трябва да има точно определено от производителя количество фреон. Ако има отклонения в количеството дали повече или най-често по-малко количество фреон, автоклиматикът няма да работи ефективно. Различните марки и модели автомобили имат различни автоклиматици с различно количество фреон. Фреонът, който използваме за зареждане на автоклиматици е най-новият и е напълно безопасен за Вас и за околната среда.

С цел по-качествено и коректно обслужване, свържете се с нас предварително

моб. 0877-22-33-39

Автоклиматици – диагностика и зареждане  – Младост 2