Стар климатик за нов, запази природата и спести пари.

Стар климатик за нов, ако имате стар климатик, който създава все повече проблеми, харчи много или просто сте решили да купите нов, възползвайте се сега от офертата стар за нов климатик. Услугата стар за нов климатик е нова, но бързо се разпространи и много клиенти се възползваха от нея.

Запази природата чиста, върни стария си климатик за рециклиране .

Климатикът е изработен от метали – черни и цветни; електронни компоненти, които съдържат вредни за околната среда киселини и токсични елементи. Металите, както металите от останалите уреди, могат да се рециклират и използват отново. Не изхвърляйте климатика в кофата за боклук, а заменете стар климатик за нов. Всички Вие знаете, че климатиците съдържат фреон. Старите фреони като R22 са флуорни газове, които са опасни за озоновия слой. Доказано е, че хлорните атоми взаимодействат с озоновите, като един атом хлор може да разруши до 100 000 молекули озон. Затова са строго забранени за изпускане в атмосферата. При професионален демонтаж на климатик, фреонът се събира и се рециклира. Възползвайте се сега от услугата стар за нов климатик и помогнете за запазване природата чиста.

 

стар за нов климатик, запазете природата
В случай, че старият Ви климатик има сериозен проблем, дефект в компресора например, понякога е по- изгодно да купите нов климатик и да предоставите стария климатик за рециклиране или да използвате стар за нов климатик. Така ще се наслаждавате на работата на новия климатик, без да се притеснявате за нови проблеми и ремонти. Замяната на стар климатик с нов ще ви гарантира по-ниски разходи за електроенергия. Новите климатици са много по-икономични и ефективни от старите модели. Повечето нови климатици са с гаранция, която е не по-малко от три години. Това ще Ви осигури експлоатация без притеснения за проблеми с климатика и разходи за ремонт.

 

Спестете пари с услугата стар климатик за нов.

Услугата стар климатик за нов се хареса на много наши клиенти, защото спестяват от 50 лева до 250 лева от цената на новия климатик. Колко ще спестите зависи от модела на стария климатик, фреона, с който той работи, и други фактори, които наши специалисти оценяват, за да е максимално ефективна услугата стар климатик за нов.

Замяна на стар климатик за нов с отстъпка

 

Безплатен демонтаж на стария климатик – спестявате още.

Демонтажът на климатик е процес, за чието извършване се изисква професионални инструменти и познания с цел да се съхрани фреонът и да се гарантира работата на климатик при евентуално преместване. С услугата стар климатик за нов, Вие ще получите и безплатен демонтаж на стария климатик, което ще Ви спести допълнителни средства. В случай, че искате да се възползвате от услугата за повече от един климатик, Вие ще получите допълнителна отстъпка от цената на новите климатици.