Диагностика на климатик

Защо Ви е необходима професионална диагностика на климатик?

Диагностика на климатик или какво трябва да имате предвид, при проблеми с климатика.Навременната точно и професионална диагностика е много важна,в много от случаите навременната диагностика предотвратява сериозни аварии и спестява пари. Ненавременната диагностика може да доведе до скъпи и сложни ремонти на климатика в бъдеще.

Какво представлява професионалната диагностика на климатик ?

Диагностика на климатик е проверка на цялостната работа на климатичната система –  от дистанционото управление, функционирането на електрониката, механичните части – турбина и перка, електромоторите за движение на клапите, нормалното преминаване на въздушната струя през топлообменниците, до същността на хладилната система-работните параметри на компресора и циркулацията на фреона. Проверява се цялостта на хладилната система (проверка за пропуск на газ-фреон) и хладилните връзки (кранове, гайки).

Диагностиката на климатик е различна при различните видове и модели климатици.В зависимост от същността на проблема на професионален техник може да му отнеме от пет минути до един час. Много е важно да се локализарат не само съществуващите в момента проблеми,но и проблеми в зародиш.Например: започнало наскоро износване на елементи и части. Навременната подмяна на износени части може да спести пари за в бъдеще.

Всички цени тук

Цена за диагностика на климатик

Цената за диагностика се определя от мощността на климатика и започва от 50лв

Цената за диагностика включва посещение на сервизен техник, констатиране нa проблема. Информация относно- в следствие на какво е възникнал проблемът, как е можело да се предоврати. Информация отностно ремонта – какво е необходимо да се извърши, цената на ремонта, дали е рентабилен, какви други проблеми може да се очакват от сътветния модел климатик. Цената за диагностика не включва ремонтни дейности и подмяна на части. Диагностиката не се заплаща само в случай ,че не може да се установи проблема.

Всички цени тук

Какви климатици обслужваме:

  • Битови климатици единичен сплит

  • Битови климатици мулти сплит

  • Колонни климатици

  • Касетъчни климатици

  • Канални климатици

  • Централни климатици