Климатици Hitachi, работят незабелязано при много нисък разход на електроенергия.

Климатици Hitachi серия “PREMIUM”Климатик Hitachi RAK RAC PSA
Климатици Hitachi серия “CUT OUT”Климатици Hitachi серия CUT OUT
Климатици Hitachi подов моделКлиматик Hitachi RAF RAC RPA
Климатици Hitachi подов модел CUT OUTКлиматик Hitachi подов RAF PXA RAC FXA
Климатици Hitachi канален типканален климатик Hitachi RAD RPA RAC NPA
Климатици Hitachi касетъчен типкасетъчен климатик Hitachi RAI RPA RAC NPA


Климатици Hitachi, климатик

Климатици Hitachi са перфектен баланс между безупречно качество и разумна цена. Климатици от тази марка покриват критериите на все повече потребители за добър дизайн, икономичен климатик и изгодна цена. Климатици Hitachi икономични иверторни климатици от висок клас.

Hitachi Ltd. е японска корпорация, чиято история започва преди век. Производството на климатици Hitachi стартира 50 години по-късно като и до днес постига целите си чрез поддържане на “златната среда” на климатиците като успешно съчетава качеството с цената. Основана като малък магазин за електротехника през 1910г., днес компанията Hitachi се нарежда сред едни от най-крупните индустриални корпорации в света.

  Климатици Hitachi обръщат огромно внимание на детайла, както и на разработването на нови технологии, където влагат най-много инвестиции. На българския пазар можете да намерите климатици Hitachi, произведени в Япония/Китай/Малайзия като всеки от заводите предлагат различно качество на различни цени, като това не означава  , че не спазват своите и световните стандарти на производство. Имайки предвид, че японската индустрия като цяло е гарант за високо качество и максимално еко и енергоспестяващо производство, японските климатици Hitachi са с най-висок коефициент на полезно действие в сравнение с климатиците Hitachi, произведени в Китай или Малайзия.

  Серията FH6 на климатици Hitachi е една от най-добрите инверторни сплит климатици Hitachi.климатик.ценасистеми на Hitachi Ltd. Както повечето инверторни климатици основни предимства са ниските нива на шум при експлоатация и високата енергийна ефективност. В климатици Hitachi от серията FH6 са вградени няколко вида филтри, като два от които са специално за пречистване на въздуха. Електростатичният активен въглероден филтър пък се грижи за Вас като предпазва от прах и неприятни миризми. В климатици Hitachi FH6 серия са вградени оригинални Hitachi компресори, а някои от моделите климатици от тази серия се характеризират и с функция за самопочистване на топлообменниците, което Ви осигурява защита от поява на плесени и мухъл по тях.