Отговорите на най-често задаваните въпроси

  • Какви услуги предлагате и какви са цените? Предлагаме всички услуги необходими за поддръжка на климатична техника. Посещение на адрес за ,диагностика, ремонт, профилактика, зареждане с фреон, почистване на климатици, подмяна на части, цялостна оценка на състоянието на климатика, настройки и препоръки за правилна експлоатация, и много други. Цените са предварително и фиксирани и напълно прозрачни. Всички цени са обявени на страницата с цени на сайта ни.Разгледай цените като кликнеш ТУК.  Във всички цени са с включено ДДС,за всяка услуга може да бъде издадена фактура.

  • Как да поръчам услуга – посещение, диагностика,или профилактика на адрес в град София? Лесно е. Попълнете форма за заявка ,която се намира по долу на същата страница, или на страницата за контакти на сайта ни.

  • След колко време да очаквам да ме посетите на адрес в София? След като подадете заявка, ще я прегледаме и ще свържем с Вас, това се случва обикновенно до 30 минути след като сте попълнили заявката. Извълненито на заявките отмена от 1 час до 48 часа след приета заявка в зависимост от това колко сме натоварени във вашия район на София. Съобразяваме се разбира се и с вашите възможностти да бъдете на адреса.

  • Кои марки климатици подържате? – Поддържаме почти всички марки и модели, с малки изключения. Ето част от марките които поддържаме подредени по азбучен ред.  Arielli, Ariston, AUX, Beko, Bosh, Candy, Carrier, Chigo, Cooper & Hunter, Crown, Daikin, Deawoo, Dynamic, Electra, Electrolux, Elite, Finlux, Fuji, Fujitsu, GE, General, Gree, Haier, Heinner, Hitachi, Hisense, Hyundai, Kaisai, Kelon, Kobe, LG, McQuay, Midea ,Mitsubishi electric, Mitsubishi heavy, Neo, Nippon, Osaka, Panasonic, Samsung, Sang, Sanyo, Sharp, Sogo, Starway, Starcrest. Ако не намирата вашата марка климатик попълнете заявката като изберете, произволна марка и когато се свържем Вас ни информирайте за марката. В повечето случаи можем да бъдем полезни при ремонт и поддръжка и на други марки.

  • Какви са начините на плащане? Плащането на услугите се изисква непосредствено след предоставянето им, и се осъществява само в брой. Като за него получавате съответните документи – протокол за услугите и касов бон. Фактура може да бъде издадена по ваше желание.

  • Как да направя заявка за повече от един климатик от еднаква или различна марка? Попълнете заявката за посещение, изберете марката на един от климатиците , когато се свържем с Вас , ни предоставете информация и за другите климатици , които желаете да обслужим или прегледаме.

  • Мога ли да ползвам вашите услуги извън град София? За съжаление не. Разполагаме със сервизни техници, които покриват различните райони само на град София. Населените места извън град София не могат да бъдат обслужени. В този случай потърсете сервиз за климатици във Вашия град или район.

  • Предлагате ли услуги по консултация, продажба и монтаж на климатична техника?Отговорът е не. Специализирани сме само в сервизните дейности на вече инсталирани климатични инсталации. Не продаваме и не монтираме климатици.

Отговори на други често задавани въпроси, свързани с климатиците.

Често задавани въпроси:

Оговори на често задавани въпроси за климатиците

Имате въпрос, който не намирате? Помогнете ни, да Ви бъдем максимално полезни, споделете го с нас и ние ще го добавим в сайта. Благодарим Ви !