Климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S

[alert type=” success”]Хиперинверторен климатик[/alert]
Климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S е един от най-икономичните климатици на световния и на българския пазар за климатици. Климатик Mitsubishi heavy SRK 80 ZM-S е нов модел хиперинверторен климатик на Mitsubishi. Климатикът притежава иновативен дизайн с автоматично отварящ се преден панел при работа, което позволява безшумна работа при обработка на въздуха в помещението.
климатици mitsubishi SRK63ZK-S,климатициКлиматици Mitsubishi heavy, цена
[pricing_table type=”4″][pricing_column title=”Цена”][pricing_price]4529 лв.[/pricing_price][/pricing_column][/pricing_table]
[tabs tab1=”Параметри” tab2=”Технически данни” tab3=”Видео”] [tab id=1][checklist]
  • Квадратура – 70-80 кв.м
  • BTU – 30 000
  • хиперинверторен климатик
  • SCOP – 4.00
  • SEER – 5.80
  • Енергиен клас А+/А+
  • Гаранция – 3 години
[/checklist][/tab] [tab id=2]Отдавана мощност (охлаждане) – 2.15-8.00-8.50 kw

Отдавана мощност (отопление) – 1.70-9.00-10.50 kw

Консумирана мощност (охлаждане) – 2.65 kw

Консумирана мощност (отопление) – 2.55 kw

SCOP (сезонен коефициент на трансформация на електроенергия при режим отопление) – 4.00

SEER  (сезонен хладилен коефициент при режим охлаждане) – 5.80

Захранване – 220V-240V – 50 Hz

Енергиен клас (охлаждане/отопление) – A+/A+

Нива на шум -вътрешно тяло, външно тяло – 26-62 dB

Размери (вътрешно тяло) – (Вx Дx Ш) 318x1098x248 mm

Размери (външно тяло) – (Вx Дx Ш)750x880x340 mm

Тегло (вътрешно тяло) – 15 kg

Тегло (външно тяло) – 57 kg

Хладилен агент – R410a

Произход – Тайланд

t° на ефективна експлоатация при охлаждане от  – 15°С до + 46°С

t° на ефективна експлоатация при отопление от – 15°С до + 21°С[/tab] [tab id=3][youtube id=”arUx8RqH7ds” width=”600″ height=”350″][/tab] [/tabs]

 Климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S е подходящ за отопление и при ниски външни температури. Моделът е от най-високия клас на Mitsubishi heavy. Климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S е с голяма мощност и е подходящ за по-големи помещения.  Освен основните и антибактериалните филтри, климатикът има интегриран йонизатор, който постоянно разпространява във въздуха отрицателни йони, с което го прави пречистен от всякакви бактерии и вируси.

Материалите, които са използвани за производството на елементите във вътрешното тяло са съобразени със изискванията и от Mitsubishi са ги покрили с антиалергенни покрития, които не позволяват появата на мухъл и неприятни миризми след експлоатация.

Високият клас на всички мощности от серията Хиперинвертори ZM-S гарантира надеждна дългогодишна работа на климатиците. Mitsubishi не са марка, която прави компромиси с качеството  на произведените от тях климатици. Хиперинверторната технология използва компресори с много голям диапазон на работни обороти, което позволява безшумна работа и голяма ефективност.

Енергийната ефективност при климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S е сред най-големите постигнати при производството на климатици.

Като последна иновация е много добре взаимстваната естествена форма на решетката на перката на външното тяло, което прави климатика напълно безшумен. Климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S е от серия на хиперинверторните климатици на Mitsubishi heavy, което Ви гарантира изключително ниска консумация на електроенергия за сметка на бързо и мощно отопление и охлаждане. Климатик Mitsubishi SRK 80 ZM-S е готов да провокира фантазиите Ви за климатик.