Климатик Mitsubishi SRK 50 ZJP-S е от икономичната серия на Mitsubishi Heavy.

[alert type=” success”]Инверторен климатик[/alert]
Климатик SRK 50 ZJP-S е система която съчетава японско качество висока ефективност и достъпна цена.Японците доказват че при производството на климатици са достигнали много високо ниво. Климатик SRK 50 ZJP-S е инверторен климатик за помещения до 40 квадратни метра.

Климатици Mitsubishi heavy, цена

Климатици Mitsubishi серия SRK ZJP-S, климатик

климатик Mitsubishi SRK/SRC 25 ZJP-S
[pricing_table type=”4″][pricing_column title=”Цена”][pricing_price]1980 лв.[/pricing_price][/pricing_column][/pricing_table]
[tabs tab1=”Параметри” tab2=”Технически данни” tab3=”Видео”] [tab id=1][checklist]
  • Квадратура – 30-40 кв.м
  • BTU – 18 000
  • Инверторен климатик
  • COP – 3.63
  • EER – 3.21
  • Енергиен клас А/А
  • Гаранция – 3 години
[/checklist][/tab] [tab id=2]Отдавана мощност (охлаждане) – 1.60-5.00-5.50 kw

Отдавана мощност (отопление) – 1.60-5.80-6.60 kw

Консумирана мощност (охлаждане) – 1.56 kw

Консумирана мощност (отопление) – 1.60 kw

COP (коефициент на трансформация при режим отопление) – 3.63

EER  (хладилен коефициент при режим охлаждане) – 3.21

Захранване – 220V-240V – 50 Hz

Енергиен клас (охлаждане/отопление) – A/A

Нива на шум -вътрешно тяло, външно тяло – 26-49 dB

Размери (вътрешно тяло) – (Вx Дx Ш) 268x790x224 mm

Размери (външно тяло) – (Вx Дx Ш) 640x800x290 mm

Тегло (вътрешно тяло) – 8.5 kg

Тегло (външно тяло) – 42 kg

Хладилен агент – R410a

Произход – Япония

t° на ефективна експлоатация при охлаждане от  – 10°С до + 46°С

t° на ефективна експлоатация при отопление от – 15°С до + 21°С[/tab] [tab id=3][youtube id=”KEvn7lQBdE0″ width=”600″ height=”350″][/tab] [/tabs]

При производството на климатик Mitsubishi ZJP-S е са използвани само материали и технологии, които не замърсяват околната среда.

Размерите на климатика Mitsubishi ZJP-S са компактни.Всички материали от които е изработен този климатик са тествани и са много на преди да се интегрират.Тази климатична система  използва за пречистване на въздуха комплект от специални  антибактериални филтри.

Климатик Mitsubishi ZJP-S е тих при работа независимо на какъв режим или на какви обороти работи. Почистването и и поддръжката на този климатик е много лесно,филтрите се изваждат лесно за да се измият.Предния капак може да се сваля с едно движение и може да се измива и почисвта.

Климатик Mitsubishi SRK50ZJP-S работи добре на отопление и в най-студените зимни дни.Като продукт на Mitsubishi heavy industries този климатик е освен надежден и много икономичен.

Едно от най-важните качества на климатици Mitsubishi е че са голяма продължителност на експлоатационния период,която може да достигне до 15 години ефективна употреба.Климатик е доказано много тих при работа и е подходящ да се монтира и използва и в спални стаи.

С климатик Mitsubishi SRK-ZJP-S лесно може да избирате приятна температура.MItsubishi SRK50 ZJP- S е много лесен за употреба. Дизайна на климатика е типично японски и доста изчистен.Ново при модела е новите анти-бактериални филтри които предпазват от разпространението на вируси и бактерии във въздуха.