Климатици Sharp, иновации и ниски сметки за ток.

Климатици Sharp, klimatikКлиматици Sharp са перфектното съчетание между разумна цена и японско качество.

[dropcap]М[/dropcap]арката Sharp се познава от потребители по целия свят като изключително прецизна и “остра”(Sharp от английски остър), достигнала  от производството на течни кристали и видео-електроника, доклиматици. Със своите иновации и технологии, съобразени с всички еко изисквания японската марка се е доказала като успешен производител и на климатици Sharp.След като доказаха че могат да произвеждат супер качествени телевизори, Sharp са се наложили на всички световни пазари и с климатици Sharp. Компанията притежава огромен брой патенти, както и значителна част от световния дял в производството на LCD монитори и електроника.

Климатиците Sharp притежават иновативни технологии които са уникални и патентовани:

Plasmacluster – Технология за пречистване на въздуха, която предпазва от поява и развитие на вируси, бактерии и мухал. Тази технология е изключително прецизна (точно в стила на климатици Sharp) и действа на молекулярно ниво. Plasmacluster е разработена от  професор Герхард Артман в университета за приложни науки в Германия.
Технология Plasmacluster с отрицателни йони е всепризната и се използва в редица различни индустрии. През 2000 година е патентована от Sharp.Тази технология се използва в още много индустрии освен в климатиците.Климатици Sharp , климатик,цени,цена
Със системата за контрол на въздушния поток Coanda климатици Sharp само контролират насочването на въздушната струя. С тази технология пестят електроенергия като започват затоплянето на помещението от пода. Coanda спомага за комфортно постепенно затопляне.
При режим охлаждане Coanda насочва въздушната струя автоматично към тавана, при което допринася изключително много за правилното разпределение на температура на въздуха в помещението.
Coanda е интелигентна система интегрирана единствено при климатиците Sharp
климатици Sharp ,климатик Sharp Coanda
Инверторно управление
Тази функция се отличава с операция за бързо охлаждане и отопление, понижава колебанията в температурата и намалява потреблението на енергия.
Режим Пълна Мощност
При тази операция, климатикът работи на максимална мощност с оптимално насочване на вентилацията за бързо охлаждане или затопляне на помещението.
Бутон Турбо
При този режим, вентилаторът на климатика работи на много висока скорост при настройка на температура 15°C в режими COOL и DRY и при настройка на температура 32°C в режим HEAT, което позволява светкавично охлаждане или затоплане на помещението.
Възможност за ниска стайна температура
При режим охлаждане, стайната температура може дабъде настроена от 18C.
Интелигентна електроника
Вътрешния двигател на вентилатора и компресора се контролират от микропроцесор, който поддържа влажността в стаята, без промяна на температурата в стаята.