Сервиз климатици Лозенец: Ремонт, поддръжка и зареждане на климатици

Изправността на климатичната техника е много важна от комфорта в дома или офиса ни. В случай на повреда или неизправност, е важно да знаем как да се справим с проблема. В тази статия ще ви запознаем за сервиз климатици Лозенец и услугите, които те предлагаме.

Сервиз климатици Лозенец е специализиран в ремонта, поддръжката и зареждането на климатична техника в София. Ние разполагане със специализирани екипи от техници, които са професионално обучени и опитни в ремонта и поддръжката на климатична техника от всички марки и модели.

Ремонт на климатици в Лозенец

Ако вашият климатик не работи правилно, може да има няколко различни причини за това. Сервизът климатици Лозенец ще извършва диагностика и ремонт на всички видове климатици, включително инверторни климатици, касетни климатици и мултисплит системи. Техниците ще определят проблема и ще ви предложат решение, което да ви върне комфорта в дома или офиса. Ще Ви информираме как да използвате ефективно вашия климатик и какво е необходимо за поддръжката му.

Поддръжка на климатици

Климатичната техника изисква редовна поддръжка, за да работи оптимално и да не се повреди. В сервиз климатици Лозенец предлагаме пълна поддръжка на климатични системи, която включва почистване на филтрите, проверка на хладилната течност и измерване на налягането на системата.Текущи ремонти, подмяна на резервни части. Зареждане с фреон,подмяна на филтри, подмяна на електроника, вентилатори, мотори, ремонти на хладиланта част.Можем да ви предложим всичко необходимо за редовната поддръжка ще удължи живота на вашата климатична система и ще подобри ефективността й.

Зареждане на климатици

Когато климатичната система няма достатъчно хладилна течност, тя няма да работи правилно. Зареждането на климатици е важна процедура, която осигурява оптимална работа на системата и предотовратява неефективна работа и висока консумация на електроенергия. Проблемите с хладилната система и фреона е необходимо да бъдат диагностицирани и остранявани своевременно. Не навременното остраняване на дефектите може да доведе до допълнителни повредеи на климатика в бъдеще и неефективна работа във всички режими.

Може да заявите диагностика или профилактика на страницата ни за контакти. При всяка заявка получавате:

  • Бърза реакция

  • Професионална диагностика

  • Информация за възникналия проблем – причина, превенция

  • Оферта за ремонт, веднага след диагностиката на предварително фиксирани цени.

  • Експресен ремонт

  • Оригинални части за всички марки климатици

  • Гаранция за всеки извършен ремонт.

Сервиз за климатици Лозенец