Сервиз за автоклиматици в София, Младост

Автоклиматици сервиз в ж.к. Младост 2 в София. Ако търсите сервиз за климатици или автоклиматици  София, сте попаднали на правилното място. Nivas 5 air conditioning service е специализиран сервиз за климатици.

[button link=”https://remont-klimatici.com/serviz-klimatici/usligi-klimatik/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8/” color=”red” size=”large” target=”_self” title=”Към цени и услуги за автоклиматици” gradient_colors=”,” gradient_hover_colors=”,” border_width=”1px” border_color=”” text_color=”” shadow=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]Цени и услуги[/button]

Сервизът за автоклиматици е на адрес: гр. София, Младост 2, блок 279, партер.

Вижте по-голяма карта

Ще гарантираме ефективната работа на автоклиматима Ви в сервиза ни за автоклиматици в София жк Младост 2

Сервизът предлата диагностика и зареждане на автоклиматици на достъпни цени. Услугите заплащате само, ако Вие прецените, че сме Ви били полезни. Сервизът разполага с всички необходими за диагностика и зареждане специализирани инструменти. Сервиз за автоклиматици София в Младост 2 работи с всички марки и модели автомобили с климатична система. Преди да започнем процедури по зареждане с фреон, масло и оцветител проверяваме дали останалите компоненти на автоклиматика работят нормално, в това число: промяна налягането на компресора, ако има останало минимално количество хладилен агент; проверка за плътност и нормално преминаване на въздушната струя през изпарителите и кондензаторите на климатична система на автомобила. При наличие на оцветител в автоклиматика, в сервиза за автоклиматици София Младост 2 проверяваме дали има течове в системата с ултравиолетова лампа и очила. За да работи нормално климатикът е необходима и своевременна подмяна на филтъра на купето на автомобила.

сервиз за автоклиматици софия , младост 2

Точна и прецизна оценка на работата на автоклиматика Ви

Сервиз за автоклиматици София, Младост 2 предлага и профилактични прегледи на автоклиматици, измерване на изходящата температура в купето на автомобила. Проверяваме температурата на изпарение и кондензация на фреона, които трябва да са в определени норми за да функционира автоклиматикът нормално. Всички клиенти на сервиз за автоклиматици София, Младост 2 могат да рекламират услигите, извършени от сервиза и да получат заплатената сума обратно, ако не са доволни от ефекта. Предлагаме и услуги за превенция на изтичане на фреона от системата на автомобила като смяна на иглите на сервизните кранове (което често е причина за постепенно намаляване на количеството на фреона и ефективността на автоклиматика).

сервиз за автоклиматици София Младост 2

С грижа за Вас и за природата

Зареждането на оцветител в система позволява лесното откриване на течове в система в бъдеще. Зареждане на оцветител и масло НЕ се заплащат допълнително от клиента. Работата по климатичната система се извършва от специалисти по климатици и автоклиматици. В сервиза за автоклиматици София, Младост 2 , не използваме машини  за автоматично регулиране на налягането, което ни позволява прецизно да контролираме всички процеси по зареждане и дозареждане на автоклиматика. Nivas 5 air conditioning service е компания, в която строго се спазват правилата за опазване на околната среда. Не допускаме отделянето на опасни флуорни газове като фреон 12 и други в атмосферата. Всички опасни субстанции се събират и съхраняват за рециклиране.

еко сервиз за климатици София