Най-новите модели на климатици Дайкин-2018.

Японския гигант в производството на климатици и климатични системи дайкин напредна неимоверно през последните години, след отварянето на нови заводи подобряване на логистиката производството и представянето си пред света, какво да очакваме от тях през 2018? Нови високоефективни модели за битовата климатизация.Подобрени и VRV системи за цялостни решения. Системи за пречистване и подобряване качеството на въздуха.Нови и по-ефективни системи за отопление и топла вода.Вентилация, нови продукти при системите за замръзяване и много иновации и подобрения при системите за управление.

Климатици Дайкин, модели 2018

 

Какво са променили Дайкин през 2018 ? Какво да очакваме от най-новите им модели тази година?

Вече са на пазара нови термопомпи Daikin Altherma

Това са ниско-температурни термопомни въздух вода с много висока ефективност дори при условия на суров климат.Термопомпите работят като предават топлината от въздуха на вода. Те са високо ефективни и спестяват до 75% от разхода да електроенергия. Използват 75% възобмновяема енергия от въздуга и 25% енергия от електричество. Спестяват още повече електроенергия ако се комбинират със соларни панели.

Термопомпи въздух-въздух.

Термопомпите въздух-въздух за подходящи за всеки дом, без значени дали жилището е завършено или в процес на ремонт и изграждане.Те са с много висока ефективност с енергиен клас A+++ те са произведени като са спазени всички правила за екологичност и не замърсяват околната среда при работа.

Очакваме и много добри модели на битови климатици през 2018 година.Нови модели с нов фреон R32 които да намалят разходите на домакинствата за електричество значително.

Ние предлагаме професионален, монтаж и сервиз на всички климатици Дайкин.