Сервиз – професионален  за ремонт и поддръжка на битови климатици,централни климатици,промишлени климатици

Сервиз – изключителен професионализъм на достъпни цени. Това са основните цели на Нивас 5- климатичен сервиз. Ние работим с битови климатици, централни климатици и промишлени климатици. С всеки изминал ден климатичните инсталации се превръщат от лукс в необходимост.

Както всяка техника, различните модели и марки климатици покриват различни изисквания и нужди на крайния потрибител. Като комбинация от електронна, механична и хладилна част, климатиците са специфичен вид техника, която се нуждае от своевременна профилактика и поддръжка, извършвана от специалисти или специализиран сервиз, която да осигури икономична работа и дълготрайна експлоатация.
Сервиз-Нивас 5 – професионален сервиз за климатици Екипът на Нивас 5 климатичен сервиз може да ви бъде полезен при проблеми с климатика от всякакво естество. Извършваме диагностика – определяме цялостното състояние на климатични системи. Консултации при необходимост от подмяна на всякакъв вид филтри. Сервизните техници от Нивас 5 климатичен сервиз извършват  цялостна профилактика на климатици и климатични инсталации. Ремонт и сервиз на климатици на адрес или при необходимост в сервиза ни. Сроковете за изпълнение на ремонтните дейности са изключително кратки, поради богатия асортимент на резервни части. Резервните части са с доказан произход и всяка резервна част е с гаранция, която се покрива от нашия сервиз.

Професионален сервиз за климатици

Климатици със следните марки могат да бъдат обслужени от нашия сервиз:Daikin, Panasonic, Samsung, Hitachi, Mitsubishi heavy, Mitsubishi Electric, Fujitstu, General, Fuji, Osaka, Midea, Haier, Neo, Toshiba, Lg, Sharp, Trane, Kobe, Gree, Starway, Elite, Nippon, Toyotomi,
Carrier, McQuay, Hyundai, Beko, Sang, Artcool, Sanyo, Deawoo,
Housel, Tycoon, Whirpool, Bosh, Tesla и др. Обслужваме и много други марки ,които не са изброени, свържете се със сервизен техник за да разберете дали обслужваме вашия климатик.

София – Сервизна база за ремонт на климатици

  • мобилен : 0877223339

  • email : nivas5@remont-klimatici.com

  • гр. София, ж.к. Младост 2 1799, бл. 279, вх. 1, партер

  • Работно време : без почивен ден 09:00 ч. – 19:00