Климатици Fujitsu.

Климатици Fujitsu са сред най-разпространените климатици на българския пазар.Търсят се заради доброто съотношение между качеството и цената. Всички модели на климатици Fujitsu са с много модерен дизайн и високо качество.

Fujitsu произвеждат голяма гама продукти от микрочипове до климатици.В компанията работят повече от 160 000 души.Продуктите на Fujitsu се продават в повече от 100 страни в света.
Fujitsu е основана в град Кавазаки Япония.Климатиците, които произвежда компанията с различни модели като покриват битова,централна е промишлена климатизация.
Производството на климатиците Fujitsu е съобразено с последните изисквания за опазване на околната среда.Всички климатици от марката Fujitsu използват хладилен агент(фреон)R410A които не вреди на хората и околната среда.Най-новите модели на климатици Fujitsu
Климатици Fujitsu са проектирани с много високи показатели на ефективност.Консумацията на електроенергия при климатиците Fujitsu e много ниска.Моделите са с изчистен елегантен дизайн типично за за японските марки.

Климатици Fujitsu Nordic -евтино и надеждно отоплени и при най-суровите зимни условия.

Климатиците са разработени за работа на отоплени при много ниски външни температури,което ги прави надеждни за отопление дори при сурова зима .Всеки климатик от серията “Nordic” е специално проектиран за работа при тежки метеорологични услови като е снабден с допълнителни нагреватели на външното тяло.Моделите “Nordic” работят супер ефективно и при -25°C.Серията “LT” няма проблем при отоплени при температури от -20°C.

Перфектния дизайн на климатици Fujitsu LT

Изтънченият дизайн е само едно от преимуществата на климатиците  “LT”.Сензор за движение помага на климатика по интелигентен начин да разпределя въздушната струя.Високата ефективност от клас A/A е характерна за всички модели на климатици Fujitsu. Климатиците от серията “LT”  са едно от най-добрите постижения на марката. Модела е нов и е много подобрен спрямо останалите серия които се предлагат от няколко години.

Климатик Fujitsu Nocria – иновации и голяма ефективност.

Серията Nocria е едно от великолепните постижения на Fujitsu при производството на климатици.Ефективността която е постигната при този модел е много-добра.Иновациите започват от дизайна,който така е проектиран че да може да работи с възможно най-голям обем от въздух без да работи шумно.Двойния топлообменник спомага добрия обмен на топлина и висока ефективност на вентилатора на вътрешното тяло.Тройната клапа на вътрешното тяло позволява да се регулира много точно на къде да е насочен въздушния поток.Филтрите на климатик Fujitsu Nocria се почистват сами и не е необходимо да се ангажирате с тази дейност и да помните кога последни сте ги чистили.

Климатици Fujitsu LE -японско качество на супер цена

Изчистен японски дизайн и ненадминато качество,на супер изгодна цена.Много добри показатели на изразходвана енергия спрямо отдадена енергия,това е от водещите предпоставки за засиленото търсене на климатици Fujitsu от серия “LE”.Климатиците от тази серия работят ефективно на отопление и при ниски външни температури.Те са изпробвано евтино отопление, покриващо много от основните изисквания на все повече клиенти. Климатици Fujitsu серия “LE” са лесни за употреба и с тях се постига желания комфорт във всички видове битови помещения.Тези климатици са едни от най-купуваните през последни 5 години на българския пазар.

Най-добрия от климатици Fujitsu

Определено най-добрия модел на Fujitsu в България е Nocria.Този модел климатик е с изцяло японски произход. Топлообменника на този модел е единствен по рода си. Заради тройния си вътрешен изпарител климатика е доста по различна форма от останалите климатици. Вътрешното тяло издължено напред, така е максимално оптимизиран потока на въздушната струя. Клапите са три на брой и се движат самостоятелно.

Модела Nocria на климатици Fujitsu е един от малкото климатици които само си почистват филтрите. С широкото си вътрешно тяло климатика достига много ниски нива на шум, което го прави предпочитан пред други модели. Мощността на този климатик е много голяма. Климатици Fujitsu са пуснали само три мощностти от този модел. Най-малката мощност е 14 000 BTU. Най-малката машина от този модел е достатъчна да отоплява и охлажда помещение до 40 квадратни метра. Най-голяма мощност на този модел на климатици Fujitsu може да справи с помещение до 70 квадратни метра. Цената не е по висока модели с тази мощност на другите марки.

С какво са по добри климатици Fujitsu от останалите марки?

Всички климатици Fujitsu са надеждни, икономични, тихи, това са основните преимуществата на японската марка пред останалите. Освен това цените са по-ниски от цените на Mitsubishi например. Части за всички модели на климатици Fujitsu се доставят няколко години след спирането на моделите от производство. Нови модели излизат всяка година , като само хиперинверторните модели се предлагат по няколко години наред. Като заключение на база събраните мнения на клиенти и на техниците от Nivas 5 можем да кажем че няма да направите грешка , без значение на кой модел от тази марка сте се спрели.
Цени на климатици Fujitsu