Климатик Mitsubishi MSZ/MUZ-FH50VE

[alert type=” success”]Хиперинверторен климатик[/alert]
Климатик Mitsubishi MSZ/MUZ-FH50VE хиперинверторен модел на климатици Mitsubishi electric от 2013 г.. Климатикът притежава семпъл дизайн на вътрешното тяло, който много наподобява и почти се припокрива с този на серията на Mitsubishi electric – ZUBADAN. Климатик Mitsubishi electric MSZ/MUZ-FH50VE съчетава изключително високи нива на енергийна ефективност(клас А+++), което му позволява да се конкурира с другите хиперинвертори – Toshiba Daiseikai 8, Mitsubishi electric Zubadan, Daikin Ururu Sarara, Mitsubishi heavy ZMX-S. Климатик Mitsubishi MSZ/MUZ-FH50VE разполага с редица функции, които спомагат за икономичността и максимално доброто разпределение на въздушния поток в помещението.
климатик мутсибиши MSZ FH VEКлиматик Mitsubishi electric, цена
[pricing_table type=”4″][pricing_column title=”Цена”][pricing_price]2822 лв.[/pricing_price][/pricing_column][/pricing_table]
[tabs tab1=”Параметри” tab2=”Технически данни” tab3=”Видео”] [tab id=1][checklist]
  • Квадратура – 30-45м²
  • BTU – 18 000
  • Хиперинверторен климатик
  • SCOP – 4.60
  • SEER – 7.20
  • Енергиен клас А++/А++
  • Гаранция – 3 години
[/checklist][/tab] [tab id=2]Отдавана мощност (охлаждане) – 1.90-5.00-6.00 kw

Отдавана мощност (отопление) – 1.70-6.00-8.70 kw

Консумирана мощност (охлаждане) – 1.38 kw

Консумирана мощност (отопление) – 1.48 kw

SCOP (сезонен коефициент на трансформация на електроенергия при режим отопление) – 4.60

SEER  (сезонен хладилен коефициент при режим охлаждане) – 7.20

Захранване – 220V-240V – 50 Hz

Енергиен клас (охлаждане/отопление) – A++/A++

Нива на шум -вътрешно тяло, външно тяло – 25-54 dB

Размери (вътрешно тяло) – (Вx Дx Ш) 305 x 925 x 234 mm

Размери (външно тяло) – (Вx Дx Ш) 880 x 840 x 330 mm

Тегло (вътрешно тяло) – 13.5 kg

Тегло (външно тяло) – 55 kg

Хладилен агент – R410a

Произход – Тайланд

t° на ефективна експлоатация при охлаждане от  – 10°С до + 46°С

t° на ефективна експлоатация при отопление от – 15°С до + 24°С[/tab] [tab id=3][youtube id=”arUx8RqH7ds” width=”600″ height=”350″][/tab] [/tabs]

 Климатик Mitsubishi MSZ/MUZ-FH50VE  е подходящ за отопление и при ниски външни температури. Моделът е най – висок клас хиперинверторни климатици на Mitsubishi electric и предлага завъртане на въздухо-разпределителните клапи във вертикално направление. 3D i-see сензорът допринася за оптималното разпределение на въздуха в помещението като сканира различни точки от него и настройва въздушната струя така, че да не пречи на хората. Климатик Mitsubishi electric MSZ/MUZ-FH50VE е перфектното съчетание между качество, цена и икономичност. Отчитането на температурата в помещението спрямо пода, а не тавана, е друго предимство на този хиперинверторен модел климатик Mitsubishi.

Уникалният Plasma Quad филтър при климатик Mitsubishi electric MSZ/MUZ-FH50VE се грижи за чистотата и свежестта на въздуха в помещението, в което е монтиран хиперинвертора.

Високият клас(А+++) на всички мощности от серията хиперинвертори FH гарантира надеждна дългогодишна работа на климатиците. Mitsubishi не са марка, която прави компромиси с качеството  на произведените от тях климатици. Хиперинверторната технология използва компресори с много голям диапазон на работни обороти, което позволява безшумна работа и голяма ефективност.

Климатик Mitsubishi MSZ/MUZ-FH50VE е от серия на хиперинверторните климатици на Mitsubishi electric, което Ви гарантира изключително ниска консумация на електроенергия за сметка на бързо и мощно отопление и охлаждане.