Климатици Gree реализира продажби на климатици на стойност  83,5 милиарда долара.

 

Климатици Gree реализира нарастване на продажбите по време на спад на пазара за климатици. През 2011 г.климатици Gree поддържат  инерция си на растежа на приходи от продажби от 83,5 милиарда долара, с 37% спрямо същия период на миналата година растеж. Което недвусмислинено говори за напредъка на Gree при производството на климатици.климатици Gree база Китай - Нивас 5 климатичин сервиз

На 17 декември 2011 г.,климатици Gree постигнаха два етапа по-висока ефективност, с новия си синхронен инвертор с центробежна технология за чилър.Тази технология е първата по рода си в света. Експертната група, която включваше пет академици и повече от 10 други експерти, всички признават, че този модел е достигнал водещ международен стандарт в производството на инвертори за климатици. Тази технология е получила над 32 патента, сред тях 12 са патенти за изобретения. Този модел пести 40% повече електроенергия в сравнение с традиционните центробежни чилъри и е 65% по-ефективна от предишното поколение инвертори за климатици.

Рамките на отчетния период, Gree успешно развива първия самостоятелно разработен в Китай хладилен контейнер, специално предназначен за охлаждане по време на траснпорт.

климатици Gree завод за климатици - Нивас 5 климатичен сервиз

Климатици Gree са пазара от 1991 година.Основната им база е в Зухай,Китай.Изнесени прозводствени бази имат в шест страни по света – Бразилия, Пакистан и други. Над 40 000 души работят в компанията.

[youtube id=”jmHQYXGeY9s” width=”600″ height=”350″]

На българкия пазар за климатици, Gree са от 2001 година. Предлагат предимно, евтини конвекционални модели, с малки мощности, които безпроблемно подлежат на сервиз и ремонт. През последните години предлагат и инверторни модели.Инверторните модели, на тази марка климатици са сравнително евтини, работят добре, тихи са. Външните тела са с компактни размери. Моделите на климатици Gree са с изчистен дизайн, (ако изключим лед дисплеите на вътрешните тела,които са типични за повечето китайски климатици) класически бял цвят,малки размери на вътрешните тела. Конвекционалните модели на климатиците Gree са едни от най – евтините на българския пазар. Най – разпространените мощности на марката са 9 000 BTU , 12 000 BTU, 18 000 BTU, 24 000 BTU.

  Очакваме Вашите коментари и мнения по темата за климатици Gree.За да коментирате, не е необходимо да се регистрирате.Вашите мнения са важни за нас – екипа на Нивас 5 климатичен сервиз.