Сервиз за климатици София, надежден и бърз сервиз на климатици в град София.

Сервиз за климатици в София.При каквито и да е проблеми с климатика може да разчитате на Нивас 5 сервиз за климатици в град София.Професионални решения при ремонт и сервиз за климатици в София.

Дългогодишен опит, квалифицирани техници, оригинални резервни части на най-ниските цени в София, това е което получавате когато избирате Нивас 5 сервиз за климатици София.Екипите на сервиза за климатици са обурудване с най-новата техника за диагностика и ремонт на климатици и климатично оборудване.Бързата реакция и професионално отношение накара много от нашите клиенти да разчитат на “Нивас 5 сервиз за климатици София” за поддръжката на техните климатични системи.

Сервиз за климатици София на всички видове климатици.

Обслужваме всякакви климатици:

  • Централни климатици
  • Битови климатици
  • Канални климатици
  • Касетъчни климатици
  • Колонни климатици
  • Мултисплит системи
  • Автоклиматици
Сервиз за климатици София

Сервиз на всички марки климатици: Midea, Osaka, Haier, Neo, Elite, Chigo, Fuji, Fujitsu, General, Samsung, Panasonic, Hitachi, Daikin, Carrier, Toshiba, Mitsubishi, LG, и много други.

Сервиз за климатици в София с максимално бърза реакция.

Екипите за ремонт на климатици, ще бъдат при Вас ,максимално бързо, което ще Ви спести време. Сервизните и монтажните групи работят през цялата седмица.Всички екипи разполагат с техника за отстраняване на голяма част от дефектите на място.В някои случаи, когато се налага климатика да бъде демонтиран и ремонтиран в сервиза това става в рамките на няколко дни.

Оригинални резервни части за климатици.

Оригинални части за Всички модели климатици, предлагани в България.Нивас 5 сервиз за климатици София поддържа на склад голям асортимент от резервни части за климатици.Компресори, вентилатори, датчици, електроника, товас само част от най-търсените части за климатици.

Най-ниски цени за сервиз на климатици в София.

Сервиз за климатици в град София, работи на най-ниските цени. Цената за посещение и диагностика на климатици е само 30лв, това ни прави и предпочитани пред конкурентите ни, чийто цени са сервиз на климатици са двойни дори тройни. Ниската цена , не е оправдане за ниско качество на извършваните ремонти.

Профилактика ,бърз и качествен ремонт на климатици от Нивас 5 сервиз за климатици в София.

Професионална профилактика, която удължава живота на Вашия климатик и повишава ефективността.Профилактика включва и цялостна диагностика на климатика, така че ако имате каквито и да е притеснения относно работата на климатика може да разчитате на техниците за съвети. Своевременната профилактика и диагностика могат да Ви спестят пари от бъдещи ремонти.

Монтаж, поддръжка на гаранционни и извънгаранционни климатици от Нивас 5 сервиз за климатици София.

Професионален, безпрахов монтаж на климатици в гаранция и втора употреба. При монтаж на климатици използваме професионално оборудване, като покриваме всички европейски стандарти на най-ниските цени в град София.Извършваме и преместване на климатици на изгодни цени.

Сервиз за климатици София, гаранция при всеки извършен ремонт на климатик.

Нивас 5 сервиз за климатици София Ви дава гаранция при всички извършени ремонт, при поява на нов проблем, посещението и диагностика на климатика за наша сметка, това Ви спестява пари. Гаранция за зареждане на климатици с фреон, смяна на компресори и подмяна на всякакви части. Гаранция се попълва на място и важи от дата на извършения ремонт.

Направете бърза и лесна заявка за сервиз на номер:

0877 22 33 39  или 0876 77 22 30

или като попълните контактната форма тук