Нововъведения при ремонт и сервиз на климатици.

 

Сервиз на климатици не може да се извършва с отверка и гаечен ключ.При диагностика, ремонт и сервиз на климатици, специфичните уреди и инструменти са задължителни за точното диагностициране и бързото отсраняване на проблемите. Дигитален манометър с множество функции е последното нововъведение при сервиз и ремонт на климатици.

Testo 570 колектор е идеален за обслужване, сервиз, поддръжка и въвеждане в експлоатация на климатици, хладилни системи и термопомпи. Той е гъвкав и опростен инструмент, който позволява да се направят множество измервания в рамките само на един инструмент, помага да се спести време и да се увеличи ефективността при диагностика и сервиз на климатици.

Testo 570 измерва и анализира, високо и ниско налягане, температура, вакуум и ток на компресора.Уреда работи с 40 вида хладилни агенти. Простото свързване на две външни сонди дава възможност за проверка на прегряване и замръзване, като изчислява прецизно и двата показателя едновременно,което позволява сервиз на място. Всички измервания са динамични с бърз отговор на параметрите .Уреда притежава функции за вътрешно запаметяване на данни и функции за отпечатване, което заменя нуждата да се водят бележки. Техникът е в състояние да записва измерените стойности, до 72 часа от различни климатични и хладилни системи, за да се идентифицират грешки и неизправности – нужда от ремонт, сервиз. Може също така да се проверят данни за климатична или хладилна систима, проверена преди три дни. В момента на употреба уредът анализира много точно работата на климатичната или хладилна системата, което спомага за предприемането на правилни действия при сервиз на климатика.

Сервиз на климатици testo570

Едновременното свързване на различни сонди, в същото време бутилки хладилен агент или вакуум помпа дава удобен и опростен метод за обслужване на системи и сервиз. В допълнение към това уредът има функция, която извършва вакуум тест на климатичната система. Измерванията са точни и бързи, което помага да се намалят грешките и да спестят време и средства при сервиз и ремонт на климатици.

Testo 570

Очакваме Вашите коментари и мнения по темата за сервиз и по точно Testo 570 .За да коментирате не е необходимо да се регистрирате.Вашите мнения са важни за нас – екипа на Нивас 5 климатичен сервиз.