Климатици в Европа

Hitachi Ltd. ще създаде нова компания за климатици в Европа, за да включи всички дейности, свързани с климатичните системи и инсталации, включително продажби, производство и услуги на европейския пазар.

Новата компания ще се нарича Hitachi Air Conditioning Europe SAS.

Климатици от Hitachi и Hitachi Appliances Inc., които управляват бизнеса с климатици в Hitachi Group, ще реорганизира бизнеса с климатични системи в Европа, за да засили своята операционна база на този пазар. Това решение се основава на глобалните стратегии наHitachi и е насочено към продължаване на глобалния растеж на компанията, която акцентира върху социалната си политика при бизнес иновациите.

 Преди, бизнеса с климатици на Hitachi функционираше като две отделни лица в Европа – производство със седалище в Барселона (Hitachi Air Conditioning Products Europe, SA), и търговски, маркетингови и други функции, ръководени от централния офис в Velizy, Париж (Hitachi Europe Ltd, Air Conditioning and Refrigeration Group) с допълнителни офиси за продажби, покриващи големи европейски територии.

 Новата компания Hitachi Air Conditioning  Europe ще обедини тези различни функции под едно управление и един лидерски екип, осигурявайки много стабилна платформа, чрез която да се ускори навлизането на пазара на Hitachi като се разпространят широк спектър от продукти. Да бъдеш в състояние да се адаптираш бързо към нуждите и изискванията на своите партньори и клиенти, както и към събития, тенденции и движенията на пазара, е ключовата движеща сила зад новата организация.