Климатици – Великобритания: След успешния старт по-рано тази година, организаторите обявиха, че следващато изложение за климатици и хладилна техника ще се проведе на 11-13 февруари 2014г. в NEC, Бирмингам.

 

По-рано обявената дата за март 2014 г. е пренасрочена за да се избегне сблъсък с Mostra Convegno, голяма италианска изложба.

Изложението на климатици и хладилна техника 2014г. се организира с подкрепата на ключови организации в индустрията, включително и на Института по хладилна техика (IOR), Британската хладилна асоциация (BRA), на Федерацията на природозащитните търговски сдружения (FETA) и Асоциацията по строителство и инженерни услуги (B & ES).

Известен брой от добре познати компании за климатици вече са ангажирани с Изложението 2014 година, включително хладилните производители AHT и GRAM, Компания Lordan, както и специалистите по инструменти и оборудване Javac Ltd (Великобритания). Други големи фирми за климатици и хладилни системи са в процес на потвърждаване на щандовете си на етажния план.

Изложението за климатици и хладилна техника, подкрепяно от повече от 100 водещи фирми и с висок профил на семинарната програма с най-добрите оратори на промишлеността, осигурява възможността да влезете в крак с последните тенденции в сферата на хладилните системи и климатиците.

Сред посетителите на откриването (на последното проведено изложение за климатици) най-голямата категория бяха изпълнители и инсталатори (30%), следвани от производителите (18%). Крайните потребители и консултанти – жизнено важни за уточняване на целевите групи за много изложители – представляват съответно 11% и 10%.

Изложителите похвалиха високото качество и покупателната способност на посетителите. “Анализът на посетителите показва, че близо 70% от посетителите са имали или пряка отговорност при вземане на решенията за закупуване или са им повлияли.”, каза Ян Торп.

Много от посетителите вече са направили значителни покупки за оборудване, в

 резултат на участие в изложението за климатици и хладилна техника. Джеймс Пиктън Робинсън от CYKOOL Ltd , каза: “Срещнах редица много полезни доставчици като посетих изложението и в резултат направих няколко покупки.”

 

Обхватът на новата технология на дисплея и развитието на вече съществуващи продукти се оказа примамка за много посетители. Гордън Кери от IT specialist Steria Ltd каза: “Посетих изложението за климатици без да зная точно какво да очаквам. Най-новите технологии се оказаха изключително полезни.”

Изложителите включват много от компаниите за климатици: AHT Cooling Systems, Bitzer Великобритания, Dorin, Emerson Climate Technologies, Frascold, Fujitsu General (Великобритания) , GEA Searle, Gram (Великобритания), Hoshizaki, HRP, Hubbard, ICS/Cool Energy, J&E Hall International, Javac, Mexichem Fluor, National Refrigerants, Oceanair, Sabroe, Teknic Refrigeration, Thermofrost Cryo and Carrier Великобритания.

Уеб сайта на изложението за климатици и хладилна техника 2014 година ще е достъпен на живо от 1 август 2012 година, с нов план за изложба на етаж и пълни подробности за излагане и посещение на изложението.

Всичко за изложението през 2014 тук