Климатици 2014 изложение. Нови модели климатици, представени от най-големите производители на климатици през 2014.

Климатици 2014– по-малко от три седмици остават до показването на новите модели климатици 2014. Първото изложение на климатици 2014 година ще се проведе от 11 до 13 февруари. Изложението е спонсорирано от Daikin.

“По време на изложенито ще се проведат беседи, на които ще се обсъждат новата регулация на фреоните въведени от ЕС. Всички големи играчи на пазара се стремят в максимално кратки срокове да се приспособят към новите изисквания  и през последните години се справят все по-добре с това” казва директорът на събитието Иън Торп.
изложение на климатици 2014

Представителят на (M&E) на Boots сподели – “Ще присъствам на изложението за климатици 2014, защото съм длъжен да се информирам за последните иновации и изисквания. Ще се възползвам да получа повече информация и да обсъждаме бъдещето развитие на климатиците през 2014.”

Климатиците през 2014 ще са с много по-висока ефективност.

“След резките повишения на цените на енергийните разходи, ефективността ще се превърне в основен фактор при производството на климатици 2014.”, каза Мартин Лоу , който е мениджър на The Co-operative Group. “Използваме много климатици и климатични системи в нашата компания, всяка година купуваме много нови климатици и искам да съм информиран за новите по-ефективни системи, за да мога да избера най-икономичните климатици 2014. Мисля, че посещението на това изложение ще ми бъде много полезно.”

На изложението на климатици 2014 ще бъдат представени много нови хладилни и климатични системи. Съвместното представяне на тези нови модели ще е интересно и със сигурност ще бъде уважено от представители на много различни фирми.

Кейти Уаутон е търговски помощник в английска фирма. “Ние представляваме над 33500 магазини и обекти в цяла Великобритания. Ще присъствам на изложението, за да поддържам връзка с доставчиците и дистрибуторите на най-съвременната техника. Интереса на нашата компания се простира както към хладилните камери, които използваме за магазините ,така и към новите модели климатици 2014.

климатици 2014 последни модели

За тези, които имат интерес към техническите разработки при климатиците, изложението дава възможност да срещнат Ендъл Лагос, който е главен енергиен инженер в EDF Energy. “Аз съм специалист по разработката на технологии за климатичните и хладилните системи, които трябва да поддържаме актуални за нуждите на клиентите. Изложението предлага невероятна възможност да запозная определени хора с тях.”

“Ще посетя това изложение на климатици 2014, за да създам нови контакти” – казва специалист по инсталацията на климатици Дан Хатли. “Да сме в крак с последните иновации и технологии е много важно за нас”

Много компании които са представители и дистрибутори на климатици ще посетят събитието, за да се възползват от полезната информация и за да могат правилно да развиват своята дейност и през 2014 година.

Какви ще са новите модели климатици 2014

Какво казват от бранша за климатици 2014 година?

“Ние се развиваме и успешно навлизаме на пазара на климатици като наши добри партньори са Daikin” – казва Тони Смит, който е търговски представител на Smith brother stores. “Тази среща ни дава възможност да сме запознати с най-новото, което се случва с климатичната индустрия. Daikin ще представят нови разработки по време на изложението, което предизвиква голям интерес.”

Повече за изложението може да намерите тук: ACRSHOW

Вижте най-новия модел на Daikin – Ururu Sarara

За всеки нов модел климатик през 2014 година ще Ви информираме своевременно и не забравяйте, че винаги  Ви предлагаме най-качествените услуги и най-добрите цени на климатици. През 2014 може да се възползвате и от услугата стар за нов климатик като спестите пари от покупката на нов климатик.