Климатици Mitsubishi heavy.

 

Климатици Mitsubishi heavy.Доказаната марка -климатици Mitsubishi heavy industries.

Климатици Mitsubishi heavy са успешно наложени на българския пазар през последните 10 години. Марката климатици Mitsubishi е известна с много високо качество на цялата гама климатици, които предлага. Климатици от марката се предлагат за нуждите на всички видове климатизация – битова, промишлена, централна. От известно време климатици Mitsubishi са известни с едни от най-икономичните и тихи модели хиперинверторни климатици. Серията хиперинвертори на марката е “ZJX-S”..
.

Климатици Mitsubishi heavy, цена

Климатици Mitsubishi

[dropcap]К[/dropcap]орпорация Mitsubishi (1921 година.), създадена в Токио, е част от концерна Mitsubishi Group (1870 година.), който е съставен от голяма група независими компании, съществуващи под една търговска марка Mitsubishi.

Днес Mitsubishi Group обединява около 30 компании с различни предмети на дейност, които варират от производство на електротехника, уреди и машини, през застраховане и агенции за недвижимо имущество, до логистични и строителни дейности.

 

Производителите на климатици Mitsubishi са от Япония

Основни продукти на Mitsubishi Group са:

[checklist]
 • климатични системиклиматици Mitsubishi
 • активен електронен радар за изтребителите Mitsubishi Ф-2
 • най-бързите асансьори в света, включително тези на небостъргача Тайпе 101 в Тайван
 • телевизори, включително гигантски екрани
 • заводска автоматика
 • елеватори, ескалатори
 • UPS системи
 • заводска автоматика
 • елеватори, ескалатори
 • кораби и морски съоръжения(вкл. бойни кораби)

  [/checklist]

Самото име Mitsubishi носи значението “три диаманта“, което всъщност представлява и логото им. В сферата на климатичните инсталации Mitsubishi Group е представена от Mitsubishi Electric и Mitsubishi Heavy IndustriesКлиматици Mitsubishi се характеризират с висок коефициент на трансформация (COP) и много ниски нива на шум при експлоатация.

Климатици Mitsubishi и в частност Mitsubishi Heavy имат изключително дълъг живот, а тяхната икономичност е едно от основните предимства на Климатици Mitsubishi.

Марката Mitsubishi Heavy е отдавна наложена на българския пазар за Климатици Mitsubishi ,много икономични инверторни климатици.климатици като гарант за високо качество, голяма ефективност и надеждност на всички свои продукти. Климатиците на японския производител са с изключително добри показатели, както в техническо отношение, така и по отношение опазване на околната среда, тъй като при тяхното производство се спазват стриктно всички европейски и световни изисквания за опазване на околната среда.

Защо цените на климатици Mitsubishi са по-високи

Цените на всички климатици Mitsubishi предлагани от Нивас 5 сервиз са изключително конкурентни, като ние лично поемаме пълната гаранция на монтираните от нас климатици Mitsubishi. Битовите климатици Mitsubishi Heavy се отличават от всички останали марки климатици в света, както по високия коефициент на трансформация(около 5.3), така и по уникалния си дизайн.

Нивас 5 климатичен сервиз Ви препоръчва климатици Mitsubishi Heavy за надеждно отопление и ефективно охлаждане, както и за цялостно контролиране на микроклимата във Вашия дом,офис и други. Климатиците от сериите HG-S и HE-S са конвеционални климатици. Всички останали серии са инверторни и хиперинверторни климатици.

 

Климатици Mitsubishi хиперинверторни модели

Сериите ZJX-S, както и подовата серия и серията с голяма мощност ZK-S, са хиперинверторни климатици, които достигат едни от най-високите коефициенти на трансформация (COP). Моделите от тези серии са много тихи при работа. Коефициентът на преобразуване при модела SRK 20 ZJX-S е 5.56, а EER достига 5.71. Това са изключително добри показатели за отдадена мощност спрямо консумирана мощност. Освен високата ефективност при работа на отопление и охлаждане, хиперинверторните модели на Mitsubishi работят при неуловими нива на шум, както на вътрешните, така и на външните тела на климатиците.

Ако искате да научите повече за Mitsubishi Heavy industries