Климатици Toshiba.

Изчерпани модели на Toshiba

Климатици Toshiba, продажба, цена, цени, климатик

Климатици Toshiba климатици Daiseikai 5,Daiseikai 6,Avant,Suzumi +,подови климатици

Климатици Toshiba са японски климатици с изключително качество. Хиперинверторните климатици Toshiba са най-ефективните климатици, предлагани някога на българския пазар за климатици

Климатици Toshiba са инверторни и хиперинверторни. Всички серии на климатици Toshiba са много икономични и надеждни за отопление при ниски външни температури.

Компанията Toshiba започва своето развитие в сектора за климатици през 50-те години на 20 век. Още със самото въвеждане на новия продукт в производството на Toshiba (която до тогава се е занимавала основно с производство на телеграфно и електротехническо оборудване) започва и непрестанното му подобрение.

  Toshiba въвеждат редица иновации в производството на климатици и хладилна техника като например първия ротационен компресор с електронно управление. Не случайно и мотото на компанията е “Leading Innovation”(водеща в иновациите). През 80-те години корпорацията Toshiba пускат на пазара климатици с инверторно управление и компресор с двойна ротация, което е поредното нововъведение в областта на климатиците и хладилната техника.

Основни характеристики на инверторните климатици Toshiba са:

[checklist]

  • максимално висока степен на енергийна ефективност
  • система за отлично почистване на въздуха
  • изключително тих при експлоатация

[/checklist]

  В процеса на своето развитие в областта на климатиците, Toshiba печели международна награда за проектиране на енергийно ефективни продукти, които да оперират с хладилен агент R410A. Като основен лидер на световния пазар за климатици и хладилна техника(както и на всякакъв вид електроуреди и електрокомпоненти) климатици Toshiba поддържат високо ниво, както откъм външния им дизайн, така и откъм ефективността и качеството на всеки един компонент, съставящ съответната климатична система, като всяка една технология на производство и самия краен продукт задължително покриват високите стандарти и изисквания за опазване на околната среда(като трябва да отбележим, че инициатор за повечето от тях е самият гигант Toshiba).

  Енергийната ефективност на климатици Toshiba е една от най-високите сред водещите фирми за производство на климатици в световен мащаб. За своите 137 години история компанията Toshiba съумява да запази иновативното си мислене и днес е сред едни от най-крупните световни производители на климатици, електроника и електротехника.

През 2006г. климатици Toshiba отново доказват, че производителите им мислят в бъдеще време като пускат на Климатици Toshiba, продажба, цена, ценисветовния пазар серия климатици Daiseikai. Всички климатици Toshiba от тази серия се отличават с уникална многостепенна система за пречистване на въздуха, която в съчетание с вградения йонизатор не само подобрява качеството на преработения въздух, но и създава усещане за свежо горско утро. Климатици Daiseikai на Toshiba се произвеждат единствено в Япония като това ги прави едни сред малкото такива серии в света и в същото време това е гаранция за изключително добро техническо изпълнение и прецизност в действията по производството им.