Климатик Hitachi – RAS 25 FH6.Промоция до края на месец септември.

 

Перфектният баланс! Климатик Hitachi RAS 25 FH6 е “златната среда” при климатиците – високо качество на ниска цена.

Инверторен климатик Hitachi.

Перфектен за отопление и охлаждане на помещения от 15-20кв.

Работи безпроблемно и при температури от -15°C.

Нисък разход на електроенергия. Енергиен клас:A/A

COP:3.86 / EER:3.57

24 часов таймер

Антибактериален филтър

Филтър с активен въглен

Гаранция – 36 Месеца

 

Представяме Ви климатик – нов модел на Hitachi. Климатикът е снабден с всички последни екстри. Климатикът Hitachi RAS 25 FH6 е  супер икономичен ,като разходите на електроенергия достигат максимални нива от 0.70 kw/h в режим на отопление и 0.88 kw/h в режим на охлаждане.

Имайки предвид, че Hitachi винаги се стремят да постигнат баланс в отношението оптимални разходи – качество – цена, моделът Hitachi RAS 25 FH6 също не изневерява на традициите като съчетава в своята система иновативно мислене и микропроцесорна технология.

Технологията за пречистване на въздуха в комбинация с антибактериалния филтър, Ви гарантира чист въздух  без бактерии, вируси и мухал. Електростатичният активен въглероден филтър, от своя страна, допринася за Вашия уют като освежава въздуха и не допуска появата на неприятни миризми и прах в помещението.

Климатици Hitachi RAS 25 FH6 отдавна залагат на DC – нова технология за компресори, работещи не с променлив, а с прав ток и специална електроника за контрол на напрежението, подавано към компресора.

Благодарение на  DC инверторната технология за компресор, климатикът  Hitachi RAS 25 FH6 постига зададената му температура за кратко време като в същото време пести енергия. DC инверторните климатици се характеризират освен с нисък разход на електроенергия, но и с дълъг живот на компресора.

Интегрирани във външното тяло датчици позволяват на електрониката на климатик Hitachi RAS 25 FH6 прецизно да контролира саморазмразяването на външното си тяло.Така не позволява натрупването на лед и работи на отопление като пести енергия и при ниски температури.

Климатик Hitachi RAS 25 FH6 е съобразен с последните изисквания за опазване на околната среда и работи с фреон R410A. Фреон R410A не заплашва озоновия слой. R410A е абсолютно безвреден  и за Вас.

Елегантният и изчистен дизайн , типично за  Японските марки, безпроблемно ще се съчетае с Вашия интериор.Климатик Hitachi RAS 25 FH6 е и с компактни размери.

Ниските нива на шум при работа са типични за климатик Hitachi RAS 25 FH6. Климатик Hitachi RAS 25 FH6 достига максимални нива на шум от 20-40db, като ви осигурява спокоен сън през цялата нощ.