Дистанционно за климатик

Дистанционно за климатик – Какво да правим ако е повредено или изгубено?. Без дистанционно, климатика не може да се използва нормално. Не може да включите климатика на отопление или охлаждане и не може да изберете температура. Някой климатици имат бутон на вътрешното тяло за ръчно включване на климатика, но чрез него може да се използва само на автоматичен режим (превключва отопление и охлаждане, според зададена от производителя температура, обикновенно 24 градуса).

Дистанционно за климатик сервиз

Нямате дистанционно за климатика – какво да правите? – Поръчайте ново дистанционно за вашия климатик и ние ще го доставим на същия или на следващия ден.

 

  • Доставяме експресно ново дистанционно на посочен от Вас адрес в София.
  • Настройваме дистанционното за климатика.
  • Помагаме Ви с инструкции за експолатация.
  • Показваме Ви оптимални настройки за климатика Ви в зависимост от модела и вашите предпочитания.
  • Тестваме климатика

 

Доставяме дистанционни за следните марки климатици :Daikin, Panasonic, Samsung, Hitachi, Mitsubishi heavy, Mitsubishi Electric, Fujitstu, General, Fuji, Osaka, Midea, Haier, Neo, Toshiba, Lg, Sharp, Trane, Kobe, Gree, Starway, Elite, Nippon, Toyotomi,
Carrier, McQuay, Hyundai, Beko, Sang, Artcool, Sanyo, Deawoo,
Housel, Tycoon, Whirpool и много други.“От нашия сервиз се обслужват успешно и марки климатици, които не са споненати по-горе.Така че, ако не сте прочели марката на Вашия климатик, не се колебайте и ни потърсете.

Всички дистанционни които доставяме са нови в оригинална опаковка. Случва се дистанционно за климатика да бъде изгубено , повредено при изпускане, повредено поради забравени в него батерии без да се изполва, дори изядено от куче. Каквото и да се е случило с вашето дистанционно за климатик, може да поръчате ново в нашия сервиз за климатици. Може да заявите ново дистанционно, чрез контактната форма на страницата ни за контакти или да ни се обадите на 0877223339.

Понякога, не може да разберете, дали има проблем с дистанционно или със самия климатик. В такива случаи, може да заявите посещение и диагностика на адрес в София. След като прегледа климатика, техника ще Ви информира къде точно е проблема. При положение ,че проблема е в климатика ще Ви информира за сервизните дейности ,които трябва да се предприемат. Проблем с дистанционно може да лесно да се разреши като се подмени с ново. Дистанционните управления за климатици не подлежат на ремонт.

Някои модели климатици могат да бъдат управлявани и чрез мобилни приложения , необходимо смартфона да има инфраред предавател, тъй като приемника на климатика е инфраред. Необходимо е да свалите приложение за дистанционно управление. При най-новите модели има и опция за Bluetooth управление.