Климатици Mitsubishi electric.

Климатик Mitsubishi electric, цена
Климатици Mitsubishi electric са една от марките, която е известна на пазара в България с качествени климатици. Японския гигант Mitsubishi не прави компромис относно вложените материали за постигане на максимално надежден продукт. Mitsubishi electric разполагат с голяма гама различни климатични системи, които покриват всички нужди на пазара за климатици. Голямо внимание привличат хиперинверторните модели и моделите “ZUBA DAN”, които са предназначени за икономична работа и при най-ниските външни температури. Базовите модели на климатици Mitsubishi electric покриват изискванията на все повече българи за икономичен, тих, надежден за отопление и охлаждане климатик. За разлика от корейските марки, при които външният вид е на първо място, при елегантните модели на Mitsubishi освен перфектният дизайн, климатиците са и с перфектно качество.Mitsubishi electric предлагат огромна гама климатици както за битови нужди , така и за климатизация на офис сгради ,промишлени помещения, където се изискват специфични климатици. Компания произвежда климатици за таванен монаж, климатици тип касетъчни и тип канални. Разнообразието от мощностти също е много голямо.

Кои са Mitsubishi electric?

Компанията е основана в Япония през 1921 година, като компания за строителство на кораби. След 1930 година компанията разширява производството си с електро оборудване и поддръжка на асансьори. През 1960 компанията вече е от водещите в Япония за производство на електро оборудване и вече обръща сериозно внимания на опазването на околната среда. От 1960 до 1980 година Mitsubishi electric започват да вкарват иновации при производството на компютри. През този период компанията вече започва да заема сериозно място в производството на модерни системи за климатизация, авто електроника. Mitsubishi electric са призводител на най-големия CRT екран за телевизор. Компанията която произвежда климатици Mitsubishi electric следва няколко принципа:

[checklist]
  • Доверие
  • Високо качество на продуктите
  • Високи технологии и внедряване на технологични иновации
  • Спазване на етичните стандарти
  • Екологично чисти продукти и опазване на околната среда
  • Разтеж на пазарите
[/checklist]

Повече за качеството на продуктите с марката Mitsubishi electric.

Това с което се отличават от останалите марки е качеството. Материалите и продуктите от които се произвеждат климатици Mitsubishi electric са внимателно подбрани. Дългия живот на вътрешното и на външното тяло на климатиците се гарантира с множество тестове, които се провеждат преди продукта да е пуснат на пазара. Всички климатици от тази марка са така проектирани, че да могат да издържат и работят безпроблемно минимум десет години. Определено това е марка която държи на името си. Части за климатиците им продължават да се произвеждат и доставят 11 години, след като един модел е спрян от производство и изместен от нов модел.

[youtube id=”vn4Lhb-mOOA” width=”600″ height=”350″]