Поддръжка на климатици – бърза реакция при проблем, ниски цени и оригинални части.

Поддръжка на климатици – кое е най-важното за Вас когато търсите фирма за поддръжка на климатици? Бързата реакция на фирмата за поддръжка на климатици е от голямо значение, защо?

Време за реакция при проблем с климатик и как реагират различните фирми за поддръжка на климатици когато са натоварени?

Когато през летните жеги имате проблем с климатика и се наложи да потърсите сервиз или фирма за поддръжка на климатици, повечето фирми са много натоварени и времето, за което могат да реагират и да Ви обслужат, е обикновено след няколко работни дни. Когато става въпрос за бърза реакция ние имаме предвид в рамките на работния ден, в който е пусната заявката, като често успяваме да реагираме до два часа след заявка.

С бързата реакция при проблем с климатика ние се стремим максимално бързо да възстановим комфорта Ви. В случаите,в които става въпрос за специализирана апаратура или стоки, които могат да се развалят при промяна на необходимата температура в помещението можем да реагираме до 1 час след заявката. Това, което ни дава предимство пред останалите фирми за поддръжка на климатици е, че разбираме нуждите на клиентите си и се стремим да сме максимално ефективни, така че да не нарушаваме комфорта им и да не им позволим да загубят пари заради проблеми с климатика.

фирми за поддръжка на климатици София

Професионално отношение на най-ниските цени за поддръжка на климатици в град София.

Всички екипи на Нивас 5 сервиз са оборудвани със специализирана техника, необходима за незабавни ремонти на климатични системи от всякакъв тип, модел и марка. Мобилните екипи за поддръжка на климатици на Нивас 5 разполагат и с набор от основни резервни части, така че подмяната им да стане непосредствено след установяване на проблема на климатика. Така се стремим да спестим максимално времето на Вас – нашите клиенти, защото времето е пари.

Цените, които Ви предлагаме за поддръжка на климатици и за сервиз на климатици са най-ниските в град София. Комбинацията от най-ниски цени и високо качество на услугите ни дава предимство пред много от конкурентите ни – това сме доказали с много доволни клиенти, които са се възползвали от поддръжка на климатици и други услуги, предлагани от нас.

Нивас 5 сервиз, бърза реакция при поддръжка на климатици
Убедете се сами :
[checklist] [/checklist]

Освен многото различни фирми и организации, обслужваме и голям брой частни клиенти.

Части за поддръжка на климатици

За да си лидер при поддръжката на климатици, трябва да разполагаш с много и различни части и консумативи за климатиците, които поддържаш. Ние поддържаме на склад части за повече от 19 марки климатици. Всички части, с които разполагаме, са в оригиналните си опаковки от производителите и са с гаранция.

За всички клиенти, които се нуждаят от поддръжка на климатици, изготвяме индивидуална оферта с цени в зависимост от нуждите.

всички части за поддръжка на климатици