Компресор-тип”scroll”

Компресор – САЩ: Emerson Climate Technologies отпразнува производството на 100-милионния си Copeland Scroll компресор за климатизация и хладилни приложения.

Важното събитие за 100-милионния scroll компресор съвпада с 25-годишнината от стартирането на Copeland Scroll технологията през 1987 г.. Едномилионният компресор бе произведен през 1992 година.
Днес, Емерсон произвежда Копланд спирални компресори в осем съоръжения на три континента. Копланд спирални компресори се използват от големи въздушни климатици и доставчиците на хладилната система в САЩ.

скрул компресор  NIVAS-5  Говорейки в завода на компанията в Мисури, бизнес лидера на Emerson Climate Technologies Ед Първис заяви: “Аз съм горд, че бях част от оригиналния екип, който изкара Copeland Scroll компресорите на пазара, но съм по-скоро развълнуван за това какво крие бъдещето.

Вижте как работи scroll технологията при компресор

[youtube id=”YNeoFebbU6I” width=”600″ height=”350″]

Модулиране на технологията, електрониката на компресорите, развитието на нови пазари в световен мащаб – всичко това е част от плана за развитие на технологията Copeland Scroll.”много други в световен мащаб.Emerson отдавна произвеждат компресори за климатици все пак и стават все по добри.

Очакваме Вашите коментари и мнения по темата scroll компресорите.За да коментирате не е необходимо да се регистрирате.Вашите мнения са важни за нас – екипа на Нивас 5 климатичен сервиз.