Японската компания изненада с иновации и висока ефективност на новия модел на климатици Hitachi SUMMIT 2013 година.

Климатици Hitachi се завръщат убедитално на технологичната сцена с новия си модел “SUMMIT” през тази година. След като прекара няколко години в сянката на други японски марки като Daikin, Fujitsu, най-накрая Hitachi показват конкурентен модел произведен през 2013.

Климатици Hitachi от серията SUMMIT са доказателство че от Hitachi продължават да се борят за челните места пазара на климатици в световен мащаб.
Климатик Hitachi RAK RAC PPA

 

Нов изчистен дизайн, измерване на консумираната електроенергия и супер тих работен режим, са само част от плюсовете на новия модел на климатици Hitachi.

[checklist]
  • Измерване на консумираната енергия определено най-голямата иновация  “Защото няма какво да крием”  казват от Hitachi.
  • Ново дистанционно упревление с голям LCD дисплей.
  • Самопочистване на топлообменника
  • Висока ефективност и при ниски външни темератури.
  • Антибактериален филтър
  • Изключително тиха работа – максимум 20 db.
  • Автоматично интелигентно насочване на въздуха в четерите посоки.
  • Датчик за температурата на дистанционното управление.
  • Седмичен таймер.
[/checklist]

 

климатици Hitachi модел 2013 година

 

Всичко което са направили с новия модел го прави доста привлекателен. Най- привлекателна обаче е цената която за 9-ката или 9 000 BTU e 999 лева. Цената е доста под цените на конкурентните им модели на Daikin, Mitsubishi и Fujitsu. Това което са направили от Hitachi развълнува и Нас затова също ги подкрепяме като Ви предлагаме 50 лева отсъпка от монтажа. Така получавате климатика с доставка и монтаж само за 1099 лева.

Климатици Hitachi са на българския пазар от 2001 година, като моделите са известни с добрия баланс между цена и качество. Климатици Hitachi SUMMIT се предлагат в пет различни мощности като покриват нуждите на помещения от 10²м. до 60²м. Климатици Hitachi са надежни при отопление и при ниски външни температури. Модела се справя еднакво добре както с охлаждане така и с отопление. Поддръжката на този модел се ограничава само в почистването на филтрите на вътрешното тяло на климатика.

Благодарение на големия LCD дисплей на дистанционото управление е изключително лесно за управление и настройване на точно желаната температура. В дистанционното има вграден датчик за температура, което позволява да знаете точната температура в помещението. Това Ви позволява да контолирате климатика по най-добрия начин. Климатици Hitachi използват екологично чист и безвреден за околната среда и хората фреон R410A. Новата филтърна комбинация от два антибакериални филтъра гарантира чист въздух в помещението при работа климатика, без никаква възможност за развитие на бактерии и вируси. Новия модел на климатици Hitachi е подходящ, независимо за какво ще го използвате ,дали предимно за охлаждане или за отопление.
дистанционно за климатик hitachi