Сервиз за климатици Samsung – София

Сервиз за климатици Samsung – София – гарантираме Ви бърза реакция и професионална диагностика за вашия климатик Самсунг.

Извършваме посещения на адрес диагностика и ремонт в рамките на град София, на всички климатици от марката Samsung. Може да заявите извънгаранционни зареждания с фреон и профилактика.

За всяка заявка за сервиз на климатици Samsung получавате:

  • Бърза реакция

  • Професионална диагностика

  • Оригинални части

  • Гаранция за всеки ремонт

Сервиз за климатици Samsung -София – Бързата и навременна диагностика и профилактика мога да предпазят климатика Ви от сериозни повреди в бъдеще. Препоръчваме Ви да не опитвате да диагностицирате и ремонтирате климатичната техника сами, има опасност да се нараните.

В повечето случаи повредите остраняваме ,непосредствено след диагностиката на място. При наличие на дефектирали части може да се наложи заявка и доставка на същите. Всички части за климатици Самсунг са оригинални с гаранция. Всички ремонти  са с гаранционен срок от 3 месеца до 12 месеца. В някои случаи се налага препрограминаре на софтуера на вътрешната електроника на климатиците Samsung. Това се извършва на място с помощта на дистанционното на климатика.

Всички климатици от марката Самсунг имат функцията самодиагностика. Това помага за бързо и лесно диагностициране на проблема в системата , необходимо е само подвърждение от техника. Когато има проблем с някоя част от климатичната система климатика си затвяря клапата на вътрешното тяло и индикира грешка. Това може да е посредством лед диоди, които да мигат в определеня комбинация или чрез изписване на конкретна грешка на дисплея на вътрешното тяло ако модела има такъв. Подмяна на платка (електроника) се извърша само от клалифицирани техници, за да важи гаранцията.

За да диагностицираме вашия климатик Samsung е необходимо да се намира в град София. Нужно е да се осигури достъп до вътрешното и въшното тяло на климатика. Може да направите заявка за посещение и професионална диагностика на всички модели на климатици Самсунг. Свържете се със нас на телефонен номер 0877223339