Toshiba постига сериозен ръст на продажбите в последните години.

Toshiba Air Conditioning или по-точно Toshiba Carrier UK се похвалиха с постигнатите високи резултати чрез увеличение на продажбите. Тежките условия на борсата във Великобритания не спират растежа на Toshiba. Двойно увеличение на продажбите, благодарение на въвеждане на нови технологии и различни търговски инициативи.

“Още от 2008 година да се задържиш на пазара във Великобритания е голямо предизвикателство. Да бележим ръст в продажбите е постижимо с големи усилия на всички от Toshiba”  Заяви Дейвид Дън, генерален директор на Toshiba UK.
генерален директор на Toshiba David Dunn

“Всички от екипа на Toshiba и цялата дистрибуторска мрежа ще продължим съвместните си усилия за да продължим и да поддържаме растежа и през следващите години. Ще направим всичко по силите ни за да запазим постигнатите от нас силни позиции на пазара.”

VRV, VRF Toshiba 2013
Секторът VRF е с блестящи резултати, като също не спира да удвоява резултатите си от продажби с всяка изминала година. Сериозна заслуга за това е това, в което Toshiba са най-силни – иновациите. VRF задържат доброто темпо на продажби, благодарение на нововъведението SHRM-i – три тръбна система на Toshiba за оползотворяване на топлината.

Поставени са нови цени, за значително увеличение на продажбите в секторите обикновен сплит и мулти сплит системи, от където се очакват нови допълнителни приходи. Това не е невъзможно като вземем предвид иновациите в тези сектори на Toshiba. Мулти сплит системи на Toshiba са супер ефективни благодарение на електрониката и компресорите, които са с много подобрения.