Климатици за отопление.Три модела перфектни за отопление.

Климатици за отопление – кое важно, когато избираме климатик за отопление? Първата асоциация на повечето хора, свързана с думата климатик приятен хладец през летните жеги. Това е нормално тъй като най-масовото приложение на климатиците е точно това. През последните години обаче все повече хора разбраха, че климатиците са много евтино и ефективно отопление, без дим, големи сметки за ток и други подобни неприятности. Важно е да знаем че не всички климатици могат да отопляват ефективно при ниски външни температури и едновременно да са достатъчно икономични, така че да не ни стряскат сметките за ток. Затова сега Ви представяме трима шампиони в отоплението при много ниска консумация. Как да сведете консумацията на един климатик при отопление до минимум?

Японското чудо на Toshiba а именно Toshiba DAISEIKAI 5

С какво е толкова добър в отолението ли?[checklist]
  • COP – 5.36
  • Нива на шум до 21 db
  • Уникална система за филтриране на въздуха
  • Ефективна работа при ниски външни температури
[/checklist][button color=”green” size=”large” gradient1=”” gradient2=”” link=”https://remont-klimatici.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%81-5/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-toshiba/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-toshiba-daiseikai-5/” target=””]Виж още[/button]
Климатици Toshiba серия Daiseikai

Японска ефективност – най-евтиното отопление.

Коефициент на трансформация (COP) 5.36 означава че с една консумирана единица енергия този уникален хиперинвертор отдава 5.36 единици топлина. Един пример: ако с електрически радиатор с мощност 1800W имате ефективност 1-ца ,защото с консумирани 1800W получавате топлина 1800W. С климатика Toshiba DAISEIKAI 5 с консумирана мощност от 500W получавате топлина равна на 2680W това е силата на хиперинвертора.

Хиперинверторните климатици са най-евтоното отопление.

Незабележим при работа независимо от натоварването.

Нивата на шум са толкова ниски че е изключително трудно да чуете работата на климатика дори когато допрете глава върху него.

Кристално чист въздух в помещението.

Модела Toshiba DAISEIKAI 5 освен с перфектното си отопление с много ниска консумация е известен и с най-добрата система за пречистване на въздуха интегрирана някога в климатик.

Без замръзване на външното тяло

Японската електроника и софтуер гарантира ефективна работа и в най-студените зимни дни. Многобройните сонди, и датчици измерват външната температура, температурата вътре в помещение и не позволяват никакво замръзване на външното тяло на климатика.

През 2014 година от Toshiba пуснаха новия модел Daiseikai 8 , който е с много по добри параметри. Новия модел, може да се нарече най-добрия хиперинверторен климатик на пазара. Супер икономичен, много тих при работа и уникална система за пречистване на въздуха. Повече за новия модел Toshiba Daiseikai 8 вижте тук.

Безупречен и достъпен за всеки климатик Fuji LLC

Предимствата на инверторния климатик Fuji LLC[checklist]

  • Енергиян клас A++
  • Специален модел за ниски външни температури
  • Уникални цени от 959 лв.
[/checklist]
Климатици Fujitsi серия ASYG-LLC

 

Нисък разход на елекроенергия

Високия енергиян клас позволява на този климатик да е ефективен през цялата зима. Инвестиция която определено си заслужава. Японския инверторен компресор работи с голям диапазон на оборотите и пести енергия.

Уютна топлина и в арктически условия

Модала е разработен специално да издържа на големи натоварвания дори при много ниски външни температури. Двойните топлообменници позволяват максималко усвояване на мощноста на компресора. Прецизната японска електроника контролира дефроста оптимално.

Цената ще зарадва всеки.

Като вземем предвид японското качеството и комфорта който може да създава този климатик, цената е направо смешна. Цената е не по-висока и от ниските класове инверторни китайски климатици.

 

Перфекния за отопление Daikin “Comfort”

[checklist]Daikin винаги са били на челни позиции.

  • Инверторен климатик висок клас
  • Гаранция 3 години
  • Безупречен при отопление
[/checklist][button color=”green” size=”large” gradient1=”” gradient2=”” link=”https://remont-klimatici.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%81-5/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-daikin-2/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA-daikin-comfort/” target=””]Виж още[/button]
климатик-daikin-FTXN-25-35-50-60-K Oki Comfort

Високия клас – гарантира кофморт и ниски разходи.

Дайкин винаги са се стремяли да са първи във всичко което правят. “Comfort” серията е доказателство за това. Това е инверторен климатик от висок клас произведен под японски контрол в заводи на Дайкин в Чехия.Качеството е без компромис.

Безпроблемна и много лесна поддръжка.

Три години гаранция, която не е толкова важна, защото появата на дефект при Daikin е невъзможна, в това сме се убедили след няколко години  поддръжка на голям брой климатици от тази марка. Елементарно почистване на филтрите е достатъчна да се радвате на перфектно и евтино отопление.

Комфортно и надеждно отопление

Харектерно за Daikin e че е единстената японска марка която произвежда само инверторни климатици които да работат при всякакви атмосверни условия. Затова все повече български потребители залагат на качеството доказано от тази марка.

Кои са петте най-икономични климатици за отопление през 2015???