Nivas 5 air conditioning service подкрепя кампанията “Да върнем чистотата на България”.

[dropcap]Е[/dropcap]кипът ни се състои изцяло от млади хора. Амбицията е това, което ни обединява. Амбиция за по-добро бъдеще, което ни принадлежи, стремеж към успехи, както в професионален, така и в личен план. Да бъдем полезни на обществото и да извличаме ползи от него е нашата цел. Протичането на тази симбиоза е двустранен процес и именно затова сме убедени, че кампанията „Да изчистим България“ дава възможност на всеки от нас по един лесен и приятен начин да съдейства за подобряването на състоянието на градовете и околностите.

Това е кампания, чиято цел е не толкова да проповядва какво да не правим, а която призовава към действие. Никой не е задължен да вземе участие в нея, няма санкции, всеки участнк се включва напълно доброволно и точно тук прозира чистотата на идеята.

След несъмнения успех на кампанията през миналата година, в умовете на хората, станали част от нея, остана усещане за съпричастност към проблемите на природата, за сплотеност и чувството, че са били част от нещо красиво. У скептиците пък със сигурност на мястото на нападките и предубеденостите се е промъкнала надеждата.

инициативата да изчистим България