Климатици Panasonic – една добре позната марка.

Климатици Panasonic са част от битовата техника която произвежда японския гигант. Марка е изключително популярно по целия свят. Климатици Panasonic са гарант за качество. Всички модели са много икономични. Климатиците Panasonic имат вграден йонизатор, който постоянно пречиства въздуха в помещението и осигурява доказано чист и свеж въздух, без опасност от развиване на мухъл и плесен.
Климатици Panasonic,klimatik

Битови стенни модели на климатици Panasonic.

Климатици Panasonic са на супер изгодни цени и към всеки климатик Panasonic има подарък.

Panasonic – историята на една 95-годишна компания

Panasonic е една от най-известните и доказани корпорации в световен мащаб като е сред лидерите в производството на електроника. Много потребители свързват това име с гаранция за качество и функционалност, а фактът, че компанията е японска, говори за прецизността в изработката на всеки детайл.

От къде започва производствтото на климатици Panasonic?

Малко известен факт е, че Panasonic е създадена в Токио още през далечната 1918 г. от Коноске Матсушита. Първото творение на Matsushita Electric е двоен щепсел за осветителна крушка, което в момента изглежда незначително, но преди 95 години нещата са били много различни. Компанията се е състояла от само 3 служители, а днес за Panasonic работят близо 300 000 души, разположени в офиси и фабрики по целия свят. В Европа тази могъща и надеждна корпорация достига едва през 1962 г. като първият офис е бил в немския град Хамбург. В днешно време подразделения на Panasonic има в много европейски страни като Великобритания, Чехия, Уелс и други.

Когато говорим за Panasonic, няма как да пропуснем климатици Panasonic от тази марка. Както всички останали електронни продукти, и тук името на японската марка е гаранция за иновации, качество и надеждност. Климатици Panasonic се отличават с много добра енергоефективност, интересен и съвременен дизайн, а за самата изработка винаги се разчита на висококачествени материали. Всички по-нови модели са изключително тихи и нивото на шум е едва 22 dB, което на практика е почти несъществено. Дистанционните управления са снабдени с фосфоресциращи бутони, което ги прави лесно откриваеми при липса на електричество. Не са пропуснати и съвременните екстри като Wi-Fi. Така посредством безжичните технологии можете да управлявате своя климатик чрез мобилния си апарат.

С какво са по добри климатици Panasonic от останалите марки климатици?

Предимствата на климатици Panasonic пред останалите конкуренти са много, а почти всеки, който се е докоснал до японското качество, забравя за другите марки климатици. Разбира се, не е и за подценяване себестойността на самата машина, но моделите на тази компания са винаги в полза на потребителите и затова всички модели се продават на достатъчно конкурентни и достъпни цени. Купувайки климатик от тази марка, можете да сте сигурни, че сте направили най-добрия избор на климатик , а дори и да се случи нещо непредвидено, винаги можете да разчитате на пълна гаранция и качествено сервизно обслужване. Най-новите модели на климатици Panasonic са супер изгодни. При покупка на климатик Panasonic получавате безплатно и уред за измерване на консумираното електричество.