Сервиз за климатици Gree в София

Извънгаранционен сервиз за климаици Gree в град София.

Извършваме посещения на адрес във всички райони на град София. Предлагаме диагностика и ремонт на климатици от марката Gree в град София. Извършваме профилактика и извънгаранционни ремонт на всички модели от марката Gree. Имате проблем с климатик Gree, свържете се с нас.

За всяка заявка за сервиз за климатици Gree в София получавате:

  • Бърза реакция

  • Професионална диагностика

  • Оригинални части

  • Гаранция за всеки ремонт

Диагностика и сервиз на всички модели клиамтици Gree . Сервиз и поддръжка на битови, централни и професионални климатици от марката Gree. Предлагаме и прифлактика, и абонаментни договори за подръжка на климатици от същата марка. След диагностика сервизния техник ще Ви информира за състоянито на климатичната система, какъв е проблема и защо се е появил, ще Ви обясни какво е необходимо за неговото остраняване и колко би струвало. По-голямата част от ремонтите се извършват непосредствено след диагностиката на адрес, след като са съгласувани и одобрени от клиента. В някои случаи се налага демонтаж и транспортиране на климатика до сервизната база, тези ремонти отнемат до 2-3 работни дни.

Може да се информирате за цените на сервизните дейности тук:

Всички резервни части са оригинални и са осигурени от официалния вносител на климатици Gree за България.

Времето за реакция на сервизните екипи е различно в различните райони на град София и заваси от това колко е натоварен сервиза в конкретния район. Обикновенно реагираме от 2 часа до 2 дни. Сервиза работи без почивен ден. Заявки се приемат всеки ден.

Сервиз за климатици Gree София