Петте най-икономични климатика за 2015.

Кои са най-икономичните климатици за 2015? През последните години  благодарение на развитието на технологиите и множеството подобрения, битовите климатици надминаха всички досегашни граници в ефективността при отоплението и охлаждането като се превърнаха в уреди за най-евтино отопление. Представям ви пет модела хипервентори които надминаха границите за ефективно отопление. Освен много икономични при отопление и охлаждане ,тези климатици работят ефективно и при ниски външни температури.

Супер икономичен и невероятно тих е Toshiba Daiseikai 8.

Новия модел на японската компания достигна нива на ефективно и икономичност които не беше трудно да си представим до сега.Модела излиза през 2014 и ще поддържа изискванита за икономичен климатик и през 2015 година.Подобрен дизайн на вътрешното тяло, по-тихо външно тяло и много други подобрения съпъстват новия модел на Toshiba.Този хиперинверторен климатик достига завидни нива на ефективност и е един от най-икономичните климатици произвеждани някога.
нов модел Toshiba Daiseikai 8

Хиперинверторните модели на климатици Mitsubishi electric

Всички климатици произверждани от Mitsubishi , винаги са поддържали много висок стандарт в надежността и високата ефективност. От Mitsibishi продължават да пускат модели които са супер икономични и работят без проблеми на отопление при екстремни външни температури. Този модел работи икономично и при много ниски температури през зимата.
климатик мутсибиши MSZ FH VE

Новия модел на Daikin Ururu Sarara е супер икономичен

Новия модел на Daikin достига много високи нива на ефективност. Модела се произвежда в Япония. Освен ниския разход на елекроенергия новия модел на Daikin Ururu Sarara има система за контролиране на влажността в помещението.Модела се подобрява на всеки три години, това е последния модел 2015 и е много по икономичен и тих от предходните.Японците подобриха модела до едни от най-високите нива на ефективност при климатиците изобщо. 
Daikin Ururu Sarara 2013.

Хиперинверторните модели на Mitsubishi Heavy industries.

Хиперинверторните модели на Heavy industries са надеждни и тихи при работа като достигат високи нива на ефективност. Модела от 2014 година надминава по показатели на ефективност предишния модел. Хипернверторите на Mitsubishi са на здравите и издръжливи климатици които сме монтирали. Живота на тези модели е над 12 години, което ги прави много рентабилна инвестиция.Разхода на електричество е 5 пъти по-нисък от отдадената енергия.
Климатици Mitsubishi серия SRK-ZJX-S

Модела Nocria на Fujitsu е мощен и много икономичен.

Този хиперинверторен климатик на Fujitsu е с много голям потенциал при отопление ,климатика е много мощен почти два пъти по-мощен от обикновен климатик с тази големина и същевременно много тих и икономичен. Има автоматична система за самопочистване на филтрите, автоматично регулиране на струята и много други екстри.Този климатик придоби голяма популярност още през 2007 година и през 2015 продължава да много добър вариант за отопление и охлаждане.
Климатици Fujitsu серия Nocria

Струва ли си парите подобен икономичен климатик?

Инвестицията в подобен супер икономичен климатик, Ви гарантира много нисък разход на електроенергия и комфортна температура в помещението през цялата година.Моделите от висок клас има различни системи и филтри, с които поддържат въздуха чист.Тези икономични системи изместиха традиционите начини на отопление през последните години и стават все по- търсени на българския пазар.Домакинствата които използват подобни климатици споделят, че са много доволни от работата на климатиците и не биха се върнали към предишното си отопление. Удобството на тези супер икономични системи са, че освен топлия и приятен климат който създават в режим отопление, могат да се използват и за охлаждане през лятото като тогава поддържат същите ниски нива на изразходвана енергия.